Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam już tutaj pisalam jestem Jolka i szukam osob ktore mogly by pomoc mojej znajomej. sama wychowuje dziecko pracuje na umowe zlecenie bo nie ma gdzie malej zostawic jakby pracowala na caly etat. Wiem ze niektore z was maja juz niepotrzebne rzeczy po swoich pociechach i moglyby pomoc czy jest ktos zainteresowany sytuacja?

no ale może jakieś szczegóły bo tak to ciężko np ile dziecko ma lat i jaka płeć bo nawet tego nie ma

ciesze sie ze ktos sie odezwal. Mala Kamilka niedawno skonczyla rok matka dba o nia jak tylko moze stara sie by dziecko nie bylo glodne i nie chodzilo brudne pisalam tutaj wczesniej i 2 panie z kafeterii wyrazilo chec pomocy. Magda ( bo tak nazywa sie matka dziewczynki) otrzymala juz dwie paczki jedna z ciuszkami dla malej a druga to produkty suche (makarony kasze) ja tez pomagam jak moge ale to wciaz malo... moze ktos sie dolaczy

a jaki rozmiar mała nosi bo sama mam niewiele starszego syna więc nie wiem czy jakieś ciuszki bym miała do oddania bo nie znam rozmiaru dziecka