Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam tego czegos

wie ktos jak sie nazywa ten nowy środek odchudzający co go reklamują teraz?

Polecane posty

Gość szukam tego czegos

co podobno zapobiega wchłanianna tluszczu węglowodanów itd? Ten co jest reklama ze para w knajpie zamawia lazanie? Pamieta ktoś nazwę?

Gość szukam tego czegos
lisabet opanuj się kobieto. Jak nie masz nic do powiedzenia to wróć na ciaze i postękaj o bucikach.

Gość szukam tego czegos
Lisabet szkoda mi nerwów na takie trolice jak Ty :P Przyrośniesz kiedyś do myszki jak tak dalej pójdzie.

Gość relikt
te wszystkie srodki na odchudzanie to bajka..narobia Ci zamieszania w organizmie

Gość szukam tego czegos
Ja potrzebuje znać jego nazwę. A nawet bardziej niż nazwę to potrzebuję tą reklamę, ale nie mogę jej znaleźć na YT bo nie wiem jak się ten lek nazywa.

Gość ja też oblalam
powodzenia,tłuscze nie są wchłaniane i mozewsz mieć tłuste ,cuchnace niekontrolowane popuszczanie stolca,jest to zreszta napisane w skutkach ubocznych.ktos dobrze powiedział,mniej jeśc i ruszyc d.

Gość szukam tego czegos
Ja chcę tą reklamę a nie sam środek. Ludzie czy napisalam "chce sie odchudzac tabletkami dajcie mi dobre rady?" szukam reklamy preparatu na odchudzanie. Widzi alam reklamę w TV ale jej nie moglam wtedy nagrać i nie zapisalam nazwy a teraz chcę ją zanleźć w necie a nie wiem jak się srodek nazywa. Więc jakby ktoś kojarzyl tą reklamę: babka z krótkimi wlosami chyba rudawa i gość siedzą w reastauracji i zamawiają i ona mówi ze chce lazanie a on pyta czy na pewno przeciez na diecie jest i ona mówi ze tak ale bez sosu makaronu i sera. Tyle zapamietalam ale musze znaleźć tą reklamę.

Gość ja też oblalam
he,he.chcesz nazwę środka .przeczytaj sobie swój pierwszy post.a po co ci?będziesz srala na trzeci zagon.

Gość szukam tego czegos
Problem w tym ze żadna z was nie ma pojecia o czym pisze i nie zna nazwy tego srodka, nie widziala reklamy albo jej nie zapmaietala aze tu nie wypada napisać ze sie czegoś nie wie to lepiej klepać 3 strony pt "jaka ja jestem madra niczym dietetyk z dyplomem wiec ci opowiem co wiem o odchudzaniu" :) Marnujesz się.

Gość szukam tego czegos
No i znalazłam bez waszej pomocy :D Ale sie naszczekałyscie co nie miara wiec wam lżej. Co prawda waszą szczekaniną nikomu nie pomagacia jak zawsze ale co tam ważne że się czujecie świetnie, nie? Glupie baby ;)

Gość ja też oblalam
jestem facetem pipo.

Gość oitgvbnpef
chyba simplik czy jakos tak. a lisabet sie nie przejmuj. pisze chamskie pierdoly i jeszcze sie sama broni pod postacia pomaranczek... zenada i tyle. albo jakas choroba psychiczna...

Gość kaczusia.karolcia@o2.pl
Najlepszym spalaczem tłuszczu jest silna wola... ja dodatkowo korzystam z suplementów naturalnych jak np. zielona niepalona kawa, żeby się nie obżerać... Dobra jest z Leptin Green Coffee dostępna na allegro, wszystkie inne są przereklamowane

Gość gfgfjkj
simpliqe