Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marekkrk

Czymam zakonczyc ten zwiazek / jak nauczyc kobiety szacunku?

Polecane posty

Gość marekkrk

Jestem strasznym desperatem - tak sadze - skoro poszukuje odp w internecie, ale potrzeuje naprawde obiektywnej odpowiedzi. Strasznie zalezy na kobiecie z ktora obecnie jestem. Przez pierwsze miesiace naszej znajomosci nigdy nie bralem pod uwage zwiazku bo nie bylo chemii. Wyszlo - jak wyszlo, jestesmy ze soba. Spotykamy sie 2-3 razy w tygodniu, poniewaz ona ma duzo zajec w tygodniu. Ja prowadze wasna firme - wiec tak wlasciwie mam na tyle elastyczny grafik ze moge dostsotwac sie do niej - dla niej i tak tez sie dzieje. (Moze tak nie powinno byc?) Zawsze, gdy ja bylem z kims w zwiazku potrzebowalem - kontaktu z ta druga osoba, zadzwonic raz na pol dnia dowiedziec sie czy jeszcze zyje i po prostu pogadac. Nie mowimy tu o natrewtnych telefonach co 5min - ja nie z tych Ze wzgledu na to ze w ciagu dnia jest w szkole na rozmowe telefoniczna nie ma szans. Zostaly SMS'y... - na nie dostaje odp po 30-120min, bez dodatkowego komentarza typu "przepraszam, ze nie odpisalam ale (...)". Gdy sie spotykamy ona pisze z roznymi facetami - rzuca sie na telefon, wpisuje swoje 4 cyforwe haslo i NATYCHMIAST odpisuje, mowimy tu nawet o porach nocnych ad hoc! 2:30. Jestem jej pierwszym partnerem seksulanym - i zawsze to ja nie moglem sie uwolnic od smsow/telefonow od strony swoich dziewczyn w innych zwiazkach. A tutaj wychodzi ze to ja jestem natretny (???) Gdy do mnie zadzwoni kolezanka o 2:00 - to ma naprawde wazny powod i zwykle dziele sie z nim z moja dziewczyna, na co ona "po co mi to mowisz, mi to nie przeszkadza?" - yyyy... bo mnie osobiscie by to zdziwilo i chcialbym wiedziec z kim moja dziewczyna PO PROSTU MUSI sie skontaktowac o 2:00 w nocy. Ale ona jak wspomnialem NIGDY NIE JEST ZAZDROSNA I UFA MI Ona nie tlumaczy sie z zadnego z kontaktu ze swoim "znajomym". Bo powinienem miec do nie zaufanie, takie jakie ona ma do mnie. EEEE... Jestesmy ze soba tak krotko, ze niby jak mialem sobie na nie zapracowac, a co dopiero ona? Zwykle smialem sie z postow na tej stronie interetowej w rodzaju - spalam z nim, a potem on sobie wyszedl do domu i mnie zostawil jakby nigdy nic. W moim przypadku mialo miejsce cos lepszego. Gdy skonczylismy sie kochac, przyszedl do niej sms od kolegi o tresci: "Jak tam?" - 1:30 w nocy, spytala sie mnie czy moze zadzwonic - myslalem ze cos powaznego bo smsa wczesniej nawet nie chcialem widziec. Mowie ze tak jasne, spoko! W pierwszych slowach poinformowala go ze jest ze mna (poco?). W kolejnych prowadzili dwuminutowa rozmowe na zaden temat. Pozniej skonczyala gadac - ja sie ubralem i wyszedlem bylem na tyle wk**wiony ze nie wytrzymalem tego. Jedne dziewczyny narzekaja na to ze faceci uciekaja im z lozek, moja ucieka wirtualnie do innego, pomimo tego ze najgorszy to w tym lozku to nie jestem. Taka sytuacja nie buduje zaufania. Po tej sytuacji, gdy sie spotkalismy powiedzialem ze jesli ona tego nie zmieni to mi taki uklad w zupelnosci nie odpowiada. Na co ona powiedziala ze w sumie szanuje moja decyzje i ok. (WTF?) Rozmawialismy o wszystkim wymienionym wyzej, ale duzo sie nie zmienilo. Mi nie przeszkadza ze ktos ma znajomych plci przeciwnej, niech ma! Tylko niech nie pisze z nimi, niech nie dzwoni do nich akurat wtedy gdy ma spotkanie ze mna - ja telefon mam wyciszony i wszystkie smsy odbieram dopiero po zakonczeniu spotkania. Gdy ja rano nie na pisze smsa, to sam z jej wlasnej nieprzymuszoenj woli go nie dostane. Nawet ten stosunkowo dziecinny przyklad pokazuje dla mnie - ze jej najzwyczajneij w swiecie nie zalezy i to tylko strata czasu, a ja jak debil probuje uwierzyc ze moze jest jeszcze jakis cien nadzei - ona dziwi sie gdy mowie jej cos podobnego i nie moze tego zrozumiec, tlumaczy sie tym ze po prostu nie miala czasu. Jak nauczyc ja szacunku do mnie? Czy warto, skoro w sytuacji gdy ja mowie ze cos mi nie odpowiada nie ma rozmowy ze mozna cos zmienic tylko ona po prostu przystaje na moja decyzje i zgadza sie na zakonczenie zwiazku?

Gość hitsezonu
szacunek albo sie ma albo się nie ma i co to za związek jak musisz czegoś ją "uczyć"? ja na twoim miejscu dałabym sobie spokój - nawet nie informując zainteresowanej, po prostu urywając kontakt - ciekawe kiedy się zorientuje że nie dzwonisz?

Gość karaoke-oke-oke
Uczennica dostaje na lekcji smsa. Jest klasówka - to jak ma odpisać?

Niektórzy po prostu tacy są - nie potrzebują ciągłego kontaktu, nie szukają go. Mają dużo znajomych, ale wszystkie kontakty są w miarę luźne i strasznie bronią swojej niezależności. To wcale nie usprawiedliwia tak chamskiego zachowania jak gadanie z kumpel o po 1 w nocy jak się jest ze swoim partnerem, ale takt też nie jest wrodzony. Nie wiem czy sama z siebie też do znajomych pisze czy to do zawsze tylko odpowiada. Może po prostu taka jest - jak ktoś się do niej odezwie to pogada, ale sama jakoś nie ma potrzeby wybijania się z rytmu dnia pisaniem smsów?

Gość Un homme fatal ;)
sorry, za długie :)

Gość malarkaaaa27
oj tam ja jak studiowałam to na przerwach dzwoniłam do mojego męża- wtedy jeszcze faceta albo on do mnie zawsze ukradkiem szlo wysłać smsa albo ona jest typem, który nie ptorzebuje non stop kontaktu - ale jej mimo to zależy albo jej nie zalezy

Gość cover
mozesz go nie konczyc sam sie skonczy kwestia czasu ;kazdy z nas jest kowalem wlasnego losu;to co dla niej jest normalne nie musi byc dla ciebie tym sie od siebie roznimy;jest kilka zasad wpojonych nam o ktorych wiemy ze biale to biale a czarne to czarne ze 2+2=4 itp wszystkie inne zachowania sa zalezne tylko od nas samych;kwestia czy ktos da sie przekonac do tego ze czarne to jest czarne czy jeszcze nie

Gość jeszcze nie wiesz dlaczego Ona
z Tobą jest? podpowiem Ci, że na pewno nie z miłości

Gość jesteś jeleniem
a ona ma cię w d... :D chłopie, obudź się!

Gość takajednaana
To jakaś masakra.Nie związek

Gość ale z was ...
zerwij laska ma cie ewidentnie w dupie

Niestety czytajac to wszystko odbieram to tak ze twojej kobiecie nie zalezy na tym zwiazku...jestes bo jestes...tak nie zachowuje sie zakochana ,zaangazowana w zwiazek kobieta..Twoje zycie,Twoja sprawa ale ja bym sobie dala spokoj....a Ty zrobisz jak zechcesz....

Gość Wolna251
ona nic do Ciebie nie czuję ! daj sobie z nia spokój dla mnie mój facet jest najważniejszy ! całą reszta ludzi to tylko tło....