Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frystyleer

ile kupujecie ciuchów na lato ?

Polecane posty

Gość frystyleer

Ile sukienek,spodenek,bluzek .Kupujecie zazwyczaj to co wam się podoba ,czy tylko to co waszym zdaniem potrzebujecie...macie duże potrzeby jeśli chodzi o wydawanie kasy na ciuchy ,buty?

Gość ykkkloo
ćpasz?

Gość fdsesrse
na lato sie nie kupuje sukienek tylko shorty .

Gość Myszka9393
kupuje co miesiac ciuchy teraz w polowie marca pojade na zakupy to wydam 700zl a potem co miesiac po 300zl. Teraz chce kupic na allegro 3tuniki z ktotkim rekawem no niemam pojecia... Co musze kupic to kilkanacie nowych ciuchow i buty sportowe z 3 4 pary szpilek do szkoly i na rozne wyjscia 12cm balerinki. Bo na jesien znowu bede kupowac kozaki botki po 2 pary...

Gość ja nie mam tak
że kupuję ciuchy, bo zbliża się jakaś pora roku. Jak uznam, że coś mi jest potrzebne albo bardzo mi się podoba to wtedy kupuję, ale tak to niczego nie planuję.

Gość Mikifreshhhhh
czy ja wiem pewnie na lato kupię z dwie kiecki, jakieś sukienki, szorty, kilka topów ale to stopniowo, np. raz na dwa tyg jakis ciuszek już wiosną czasem wybieram się na zakupy takie większe by kupić co trzeba i mieć spokój rzadko bywa, że chodzę bez celu po sklepach i jak cos zobacze ładnego to sie skuszę, szkoda mi czasu na takie bujanie się po galeriach ale jak musze to jadę i robie zakupy ostatnio np. kupiłam w jednym momencie kurtke, sweter, top, spodnie, torbę i buty

Gość niezapominajka1414
Myszka9393 pokaż, jakie tuniki chcesz kupić