Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echolo

Braliście KREDYT na swój BIZNES>?>????

Polecane posty

Gość echolo

chce otworzyc swoj biznes ale mam oszczednosci 10 tyś, potrzebuję jeszcze raz tyle. Zastanawiam się czy warto ładowac sie w kredyty??Jak to było u was?? Dodam ze chce otworzyć sklep z kosmetykami do włosów

Gość echolo
Boje sie tego kredytu bo rpzeciez nie wiadomo czy moj biznes w ogole wypali, a i tak dochodza miesieczne ksozty utrzymania:czynsz, media Nie wiadomo czy wyrobię na czynsz a co dopiero kredyt?:-( CZy wy tez mieliscie takie dylematy, czy ryzykowaliscie mimo wszytsko? Moj binzes moze sie nie sprawdzic ale roznie dobrze moze to byc swietny pomysł. Nie dowiem sie tego poki nie otworze sklepu.

Gość karaoke-oke-oke
Jeśli wiesz, że pomysł ze sklepem wypali - to warto wejść w kredyt, bo przeciez bez kredytu nie ruszysz.

Gość echolo
nie wiem czy wypali, przeciez tego nigdy nie wiadomo:-( moze wypalic ale może tez sie okazac ze nie ejst to dobry pomysł...

Gość echolo
jak wyliczam sobie taki kredyt to gdy wezme 10 tyś, to spłata tego kredytu bedzie rozlozona na 60 miesiecy po 300 zł a wiec koszt takiego kredytu bagatela 8 tysiaczków:-(

Gość echolo
jest tu ktos kto mi doradzi co robic?

Gość nie boj zaby....
moi rodzice wzieli 100 000 , i splacaja 1000zl na miesiac .

Gość echolo
ale biznes im sie przyjoł?? Kurde ja sie tak cykam ze szok, bo co ja zrobie jak mi biznes nie pójdzie? Trzeba bedzie się zwijać i co wtedy z takim kredytem>

Gość echolo
tez się zastanawiam czy gdy sie zdecyduje juz na ten moj biznes to zrezygnowac z pracy ktora mam obecnie czy lepiej kogos zatrudnic?? i w razie draki pokrywac koszty z mojej wypłaty?

Gość nie boj zaby....
na poczatku tak,ale pozniej musieli zawiesic- branza transportowa- ceny paliw itd. nie oplacalo sie. a kredyt nadal trzeba splacac...... ale 10 000 to raczej mala suma na biznes. wiec ja bym sie tak nie cykala.

Gość karaoke-oke-oke
Jakbym się decydowała na biznes, to nie patrzyłabym na koszty kredytu - odrobiłabym sobie. Z pozostaniem w pracy to niezły pomysł, chociaż... pańskie oko konia tuczy...

Gość echolo
Niby 10 tyś to niewiele ale boje sie ze jesli biznes nie wypali to rpzez pierwsze meisiace trzeba bedzie dokładac do interesu wiec dług może się powiekszyć...

Gość echolo
nie bój zaby... o kurcze wspolczuje twoim rodzicom, 100 tyś i biznes nie wypalił:-( chyba bym się załamała

Gość kredytttt
ja bym wziela

odświeżam! czy ktoś mógłby polecić jakiś bank z kredytem na dobrych warunkach? mbank, pekao sa, ideabank, credit agricole? zawsze byłem w pekao, ale znalazłem ofertę IB http://www.ideabank.pl/kredyt-na-start-plus-rok-bez-zus ktoś może korzystał albo zna się trochę na tym i mógłby się wypowiedzieć na temat tej oferty? z góry dziękuję.

Gość jaccek66
Według mnie kredyt na swój biznes to nawet niezłe opcja, tylko trzeba wiedzieć gdzie taki kredyt można otrzymać. Ostatnio wystartowałem z nowym interesem i się dość długo rozglądałem za ciekawymi opcjami kredytowymi. Znajomy mi polecił www.aasadlabiznesu.pl świetna opcja na niezły kredyt, przede wszystkim dla małych firm !

Gość gość
Ja również polecam www.aasadlabiznesu.pl. Sprawdzona firma.

Gość madzia667

Szukam właśnie jakiegoś korzystnego kredytu firmowego. Potrzebuję kupić kilka dodatkowych komputerów i zrobić nowe stanowiska dla pracowników. Zastanawiałem się nad kredytem w AasaDlaBiznesu i chwiałem się was zapytać co o tym sądzicie? Z tego co widzę na stronie to warunki mają bardzo korzystne!