Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwolnionazbuszu

Kontaktowanie się, smsy i dzwonienie

Polecane posty

Gość uwolnionazbuszu

Jak myslicie, jak czesto powinien odzywac sie facet do kobiety (smsy, dzwonienie)? Nie jestesmy jeszcze para, spotkalismy sie 3 razy, dzieli nas spora odleglosc. Nie znamy sie dobrze, to sa dopiero poczatki. Czy przerwy 2 czy 3, 4-dniowe sa normalne? On ma malo wolnego czasu, naprawde ciezko pracuje.

Gość uwolnionazbuszu
Moze ktos sie wypowie? :)

Gość relikt
Skoro nie jestescie para,to kazdy ma Swoje zycie..jesli traktuje Cie,jak kolezanke,to normalne,ze nie bedzie wisial na telef i zasypywal Cie smsami

Gość aha a jesli byliby razem to
znaczy, ze facet ma sie co chwila meldowac i słitaśne smski wysyłać? gratuluje.

Gość crunnkiz
"znaczy, ze facet ma sie co chwila meldowac i słitaśne smski wysyłać?" tak

Gość uwolnionazbuszu
Nie wiem czy to jest takie przedluzanie kontaktu do momentu zobaczenia sie kolejnym razem czy po prostu brak zainteresowania...

Gość każdy jest inny
to zależy od ludzi. Nie znoszę rozmawiać przez telefon, więc większość moich byłych prawie w ogóle do mnie nie dzwoniła, co najwyżej, żeby się umówić. Wolałam raz w tygodniu się spotkać niż codziennie rozmawiać przez tel. 6 lat temu poznałam chłopaka, którego nie interesowało, że nie lubię rozmawiać i wydzwaniał do mnie codziennie, czasem kilka razy dziennie, choć widywalismy się dość często. Ten chłopak jest od roku moim mężem i nadal dzwoni kilka razy dziennie (w trakcie pracy, nie z pokoju do kuchni :) ) Nie ma reguły - ilu ludzi tyle sposobów :)

Gość crunnkiz
"6 lat temu poznałam chłopaka, którego nie interesowało, że nie lubię rozmawiać i wydzwaniał do mnie codziennie, czasem kilka razy dziennie, choć widywalismy się dość często. Ten chłopak jest od roku moim mężem i nadal dzwoni kilka razy dziennie" moze to jest własie sposób na upolowanie szybko i zawarcie zwiazku małzenskiego...wydzanianie

Gość każdy jest inny
nie sądzę, aby wtedy szukał żony :) oboje byliśmy po bardzo długich i ciężkich związkach. On po prostu lubi rozmawiać przez telefon :)

"choćby skały srały i mury pękały facet zawsze znajdzie sposób i czas żeby się skontaktować jak mu zależy" i taka prawda.

Gość kiedy wy dorosniecie fejsbuki
"crunnkiz "znaczy, ze facet ma sie co chwila meldowac i słitaśne smski wysyłać?" tak" BUAHAHAHHA, a jesli raz na godzine nie wysle, to NIE KOCHA? :D:D:D:D:D:D:D