Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaja jamajka.....

dziwne objawy.....

Polecane posty

Gość majkaja jamajka.....

mialam ostatnio przepiekny szczesliwy czas w moim zyciu ale nie o tym... przez 2 dni zylam jak w bajce i w sumie mogloby to trwac nadal ale cos dzieje sie z moim cialem i psychiką Od jakiegos czasu czuje wieczne zmeczenie, sennosc mimo ze duzo spie, mam wieczne zaparcia wogole praktycznie sie nie zalatwiam a brzuch jak balon ( mimo ze jestem szczupla bardzo) I zastanawiam sie skad to sie bierze gdyz ostatnio rzucilam palenie, jem mnostwo owocow i warzyw, ryb, razowy chlebek pije soki zadnej kawy herbate tylko zieloną wiec samopoczucie powinno byc ok bo z brzuchem no to moze przestawia sie organizm Ale co z tym ciaglym zmeczeniem, rozdraznieniem i sennoscia? Moze sport by sie przydal jakis bo na powietrzu zbyt wiele nie przebywam... Bardzo nie to drazni bo spelnilo sie kolejne juz w tym roku moje marzenie a ja kużwa nie potrafie sie cieszyc tylko ciagle jestem zla i najchetniej ciagle lezalabym i plakala... :((

Gość ZBADAJ TARCZYCE
RODZINNY WYPISZE CI BADANIE NA TSH,SENNOSC CIAGLE ZMECZENIE TO OBJAWY NIEDOCZYNNOSCI