Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gierenninna

Jak zapisać dziecko do przedszkola ??

Polecane posty

Gość gierenninna

Co zrobić aby zapisać dziecko do przedszkola tego roku od września? Gdzie? Co? Jak? Proszę o pomoc :) Mam jeszcze pytanie czy moge złożyć ten wnioske, ze tak to nazwę i w Poznaniu i w Łodzi ? Problemw tym, że mieszkam w Poznaniu, ale na 70% od lipca bedziemy mieszkali w Łodzi i nie wiem teraz czy zaryzykować i złożyć wniosek tylko tam czy można i tu i tu ?? Pozdrawiam i dzieki za odp :)

Gość nou
no są dwa sposoby -albo przez e-nabór albo tradycyjnie -bierzesz druk, wypełniasz i dostarczasz do przedszkola. Zorientuj się jak to wygląda tam gdzie chcesz składać, nie ma czasu na zastanawianie się, działaj.

Gość nou
myślę że możesz składać wnioski w różnych miastach. przecież jeśli nawet dizecko się dostanie w obu to poślesz do jednego a w innych wskoczą na jego miejsce inne dzieci.

Gość agula8
no własnie chyba po to jest ta rejestracja elektroniczna żeby dzieci nie były zapisane w kilku przedszkolach. Na formularzu podaje sie przedszkole pierwszego wyboru oraz 2 inne, w przypadku gdyby do pierwszego sie nie dostało. ja na Twoim miejscu-poszłabym albo zadzwoniła i wypytała o wszystko. Kolejność zgłoszeń nie ma ponoć znaczenia bo dzieci zbieraja punkty-najwięcej dostaja 5 i 6 latki, pózniej dzieci rodziców bez ślubu/samotnych , za miejsce zameldowania itd.