Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaona22

wpadka planowana

Polecane posty

wpadka planowana- jak to zrobic. czy komus sie udalo? nie biore pigulek, uzywamy gumek maz przed wytryskiem wyciaga go ze mnie mimo ze jest w gumce.

Gość dellicje
jedyna rada jaka kiedys tutaj była podawana musisz zabrac w miedzyczasie prezerwatywe, zebrac sperke strzykawką i tak się zapłodnic ;)

Gość dellicje
aha łatwiej bylłoby pogadac z facetem, zeby zdjąć gumke jesli chciecie miec dziecko :D

dziekuje za rade. o to chodzi ze on chce ale sie boi wiec moze zaczekajmy i takie tam.

on chce wiem to bo rozmawiamy o tym ale "poczekamy na twoj awans, a to moze lepsze auto, a ze nie chce mi psus kariery ktora sie zapowiada dobrze" a ja juz znam takie osoby ktore czekaly i teraz zarabiaja miliony ale sa bedzo nie szczesliwe bo nie moga zajsc w ciaze

Gość gggg343
Powiedz że masz uczulenie na lateks :D że wcześniej mu nie mówiłaś ale masz przykre objawy np. pieczenie itd :D

Gość hyhyhyhyhy
Właśnie, powiedz mu, że od jakiegoś czasu czujesz swędzenie i pieczenie, i że to pewnie przez prezerwatywę. Ja jestem uczulona na lateks, ale tak na serio :P Tak poza tym nigdy nie ma dobrego momentu na dziecko, bo zawsze jakieś ALE.. Dlatego my z mężem poszliśmy na żywioł, co będzie to będzie. No i jest.. Śliczny aniołek, który śpi a mamusia ma chwile dla siebie ;)

no wlasnie obawiam sie tez ze on zawsze to bedzie przekladal. wiec musze wziasc sprawy w swoje rece i pomoc szczesciu:)

albo powiedz męzowi, ze zalatwiłaś sobie pigułki i juz nie musiscie gumek uzywac ?? no a potem zapomnisz wziać pare razy :P przeciez Cie nie zabije ;)

bralam kiedys tabletki i nie chce konczyc w srodku bo im nie wierzy;/ ciezki z niego gatunek

Gość daga12345
mozesz podziurawic gumki zawsze moze cos tam wyciec