Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zxcasd

Robić test? Czy poczekać? HELP

Polecane posty

Zjada mnie ciekawość.. za 3 dni powinnam dostać @.. Tydzień po owu dostałam lekkiego brązowego plamienia które trwało 5 dni.. Dziś byłam u gina, cytologia ok, wszystko w środku ok. Kazała poczekać do następnego @ chyba że nie dostanę a test pokaże dwie kreski to mam się stawić na betę. Wg niej to plamienie mogło być zagnieżdżaniem.. Któraś miała podobnie? Jest sens robić test i jeśli tak to jakie polecacie :)

dzięki ;) będzie ciężko ale jakoś zniosę ten czas do czwartku ;)

Gość Ciężarówka.86
Jeśli masz jeden test, zrób w czawrtek, jesli masz więcej, zrób jeden jutro rano, może być już coś widać, ale jeśli wyjdzie negatyw, powtórz w czwartek.

jeszcze nie kupiłam :D i się zastanawiam czy generalnie w takim stanie rzeczy jest szansa na ciążę.. bo to zbyt piękne by było możliwe...

Gość Ciężarówka.86
Jeśli współżyłaś bez zabezpieczenia, to szansa oczywiście że jest :)

Tak.. i to w płodne.. tylko ciągle coś nam nie wychodzi i jest źle :( pół roku leczyłam zapalenie.. jak dostałam tego plamienia to się załamałam, że znowu jest źle, a dziś mnie pocieszyła że to mogło być zagnieżdżenie ale niekoniecznie.. że czekamyy.. i nie wiem czemu jestem tak spokojna. Jak bym zobaczyła dwie kreski to bym się najpierw uszczypła czy to nie sen... :)

Gość ja bym poczekała...
wiesz ja zrobiłam w dniu spodziewanej @ i miałam bladziuchną kreskę, dzień po też bladziuchna. 3 dni później dopiero wyraźna wyszła, więc przed @ pewnie negatywny bym miała. Najlepiej chyba poczekac do terminu @ chociaz wiem, że ciężko. ;) Życzę powodzenia :)

dokladnie, ja tez w dzien spodziewanej @ mialam blada bardzo, potem dzien pozniej i dwa dni pozniej tez byla slaba takze nawet w terminie moze wyjsc ci bardzo slaba

lepiej poczekać niż wyrzucić pieniądze w błoto ;) i nie dziękuję ;)

Gość mamama27
mnie test wyszedł 2 dni przed terminem @ - tylko zasada jest taka - od wieczora nie pić i nie sikać całą noc - test zaraz rano z pierwszego moczu - u mnie wyszła blada kreska odrazu

jednak się wstrzymam tym bardziej że poburkuje mi tam na dole jak przed @ więc znając moje "szczęście" dostanę :(