Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula9333

zostałm zgwałcona

Polecane posty

Gość paula9333
słuchaj jak nie przestaniesz to zgłoszę to do administratora najlepiej śmiać się z ludzkiej krzywdy i jeszcze innych w to mieszać ile ty masz lat ze Cię takie rzeczy śmieszą wiesz przez co ja przeszłam zapewne nie wiesz a zachowujesz się jak gówniara nie życze Ci tego ale śmiej się póki możesz okropna jesteś

Gość paula9333
przepraszam wszystkich za ta osobę co was obraża

Gość paula9333
i jeszcze używa mojego nicku okropne

Gość kjhfdvf
nie masz swojego nicka? pozbedziesz sie podszywow tym sposobem

Gość kjhfdvf
pomysl-kogo masz z najblizszych kto cie zrozumie i moze ci pomoc i idz na ina komende z tym problemem, zadzwon gdzies, powiedz przyjaciolce, siostrze...

Gość kjhfdvf
kiedy to sie stalo?

Gość paula9333
weszłam tu żeby móc sie wygadać żeby ktoś mnie zrozumiał a nie jaja sobie robił

Gość kjhfdvf
tylko chcesz sie wygadac??? banda przestepcow zniszczyla ci zycie a ty chcesz sie tylko wygadac???

Gość paula9333
w wakacjw te tydzień po 18 te wakacje miały być niezapomniane wkoncu dorosła myślałam i będą nie zapomniane do końca życia jak poznałam chłopaka myślałam że bedzie dobrze mniej o tym myślałam a on mnie zostawił z tego powodu nie potrafię już żyć sie uśmiechać

Gość paula9333
mam też cheć zemsty ale się ich boję rawie nie wychodzę z domu

Gość paula9333
dziękuje wszystkim kto mnie rozumie i za każde wsparcie dziękuje

Gość kjhfdvf
musisz komus madremu i bliskiemu z twojego otoczenia o tym powiedziec rozumiesz??? a teraz zastanow sie kto to moze byc ten twoj byly jest nic nie wart skoro im wierzy nie martw sie-znajdziesz jeszcze fajnego dojrzalego chlopaka ktory bedzie stal za toba zeby nie wiem co zapomnij o tamtym nie ma co plakac nad nim komu o tym powiesz-zastanow sie i zacznij dzialac przestaniesz sie ich bac jak sie w pierdlu znajda

Gość kjhfdvf
jestes jeszcze mlodziutka-czas zaleczy rany, ale to co gnoje zrobili nie powinno im ujsc na sucho poza tym za jakis czas komus innemu moga zrobic taka sama krzywde

Gość paula9333
jest mi ciężko z powodu depresji lekarz powiedział żebym zrezygnowała ze szkły wszyscy z klasy o mnie zapomnieli był przy mnie tylko chłopak a teraz jestem sama bardzo go kocham i nie potrafę o nim zapomnieć bo jak jestem sama to o nim myśle

Gość kjhfdvf
tesknisz go bo jestes mloda, jakbys byla troche starsza to bardziej racjonalnie bys myslala co to za szkola z ktorej zrezygnowalas? jaki nauczyciel poradzil ci cos takiego?

Gość paula9333
nie nauczyciel a lekarz psychiatra

Gość pomyslcie idioci
to tak nierealnie brzmi ze nie moglo sie zdarzyc. gdyby ja 6 ZGWALCILO to bez lekarza by sie nie obeszlo, po drugie jak nie wychodzi z domu i ma depresje to jak poznala chlopaka? po trzecie gdy ja zgwalcilo 6 facetow, nie zaufalaby tak szybko jakiemus (o ile wgl) :D a po czwarte musialaby miec patologiczna rodzine zeby nikt nic nie zauwazyl. poszla na policje i wyszla bo nie bylo kobiety??? ZASTANOWECIE SIE A NIE ROBCIE Z SIEBIE IDIOTOW!!!!

Gość mmmmmmmmmmmmmmmnb
jest mozliwe, po 1 mogla miec to szczescie ze skutki gwaltu nie byly az tak potezne, po2 mozna miec depresje i kogos poznac-jest mnostwo sposobow na poznanie kogos, po 3 tak-poszla na policje i wyszla niesmialosc swoje zrobila plus wstyd za to co sie stalo sprobuj sie idiotko postawic w jej sytuacji

Gość pomyslcie idioci
@mmmmmmmmmmmmmmmnb ty glupia idiotko, osoby LATAMI lecza sie po JEDNYM gwalcie, a ty piszesz ze po paru miesiacach od zgwalcenia przez 6 osob poznala kogos, nawet nie wychodzac z domu? to majac depresje, w dodatku nieleczona, miala ochote poznawac kogos? puknij sie w leb

Gość pomyslcie idioci
zreszta autorka zniknęła, beznadziejne prowo, bo nie do uwierzenia, kiedys na innym portalu wymyslilam takie prowo ze temat ciagnal sie przez 35 stron :classic_cool:

Gość paula9333
nie zniknełam tylko nie wierze jak można być takim człowiekiem zreszta jak nie przeżyłaś czegoś takiego. po vo mam coś jeszcze pisać skoro osba zgwałcona staje sie jeszcze potepiona i dalej tylko ona obrywa

Gość paula9333
lecze sie i to on do mnie przychodził

Gość paula9333
żegnam wszystko jest bezsensu

Gość pomyslcie idioci
TO JAK GO POZNAlas? JAK JA NIE DAWALAM SOBIE RADY Z EMOCJAMI, TO ROZPACZLIWIE SZUKALAM POMOCY U ZNAJOMYCH, PEDAGOGOW, PSYCHOLOGOW ALE NIGDY NA KAFE!!!! NIE PIERDOL BEZ SENSU JEST TWOJA MARNA PROWOKACJA

Gość mmmmmmmmmmmmmmmnb
a mozna! widzialam w zyciu wiele i wiem, ze mlode dziewczyny z depresja moga chyba nie bierzesz doslownie tego ze siedziala w domu? chyba nie jak w wiezieniu??? moja kuzynka byla seksualnie molestowana w dziecinstwie, tez miala depresje, nawet chciala sie zabic i co? i miala chlopaka, tylko ze ten mial o tyle oleju w glowie by o wszystkim opowiedziec jej rodzicom Pod ich wplywem leczyla sie, ale zrezygnowala gdyz na tych terapiach ludzie o okropnych rzeczach opowiadali, nie chciala tego wysluchiwac po latach wyszla depresjii, bulimii o ktorej nie wspominalam, oraz wyleczyla sie z nienawisci do siebie i swojego ciala, zaczela siebie kaceptowac, usmiechac sie, nabrala pewnosci siebie ale seks nie daje jej zadnej satysfakcji

Gość mmmmmmmmmmmmmmmnb
nie zaznasz dziewczyno spokoju poki nie zwierzysz sie komus z bliskiego otoczenia-tutejsi trolle zezra cie w calosci przykre to ale prawdziwe dostajesz po tylku dlatego, ze ktos dla zabawy wymysla takie prowokacje i ludzie po prostu nie wierza nie miej im tego wiec za zle, ale tym trollom ktore sie bawia na forach

Gość pomyslcie idioci
nie ucz mnie nt depresji tez mialam z tym do czynienia, wyjsc mozna jak sie leczy nie porownuj molestowania do szesciokrotnego gwaltu :D zreszta ja tez wychodzilam z domu i majac depresje huja poznasz bo unikasz ludzi a ludzie unikaja ciebie bo emanujesz depresja, odpychasz ich, wiec prosze cie, nie osmieszaj sie juz

Gość mmmmmmmmmmmmmmmnb
naprawde? widac jestes wszystkowiedzaca wiec moze poradzisz cos madrego w tym wypadku? prosze-a slyszalas o przypadkach w ktorych z depresji sie nie wychodzi mimo leczenia? Albo o takich w ktorych tabletki przynosza wiecej szkody niz pozytku? Ja tez moge cos powiedziec poniewaz cos wiem na ten temat kazesz mi sie stad wynoscic?