Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorekzielony

odchudzające się kobietki-jak nagradzacie swoją wytrwałość?

Polecane posty

Gość kolorekzielony

Zakładam ten wątek by każda odchudzająca się kobieta wpisywała swoje sposoby nagradzania się za wytrwałośc podczas odchudznia. bedzie to forma wsparcia dla wszystkich odchudzających się kobietek:) ja na przykład po każdym zrzuconym kilogramie robię sobie aromatyczną kąpiel, zakupilam specjalnie na to nieco droższy intensywnie pachnący płyn do kąpieli. oprócz kąpieli, robie peeling, maseczki:)

dla mnie nagrodą jest jak widzę, że ubywa kg :) a największą nagrodą będą zakupy jak osiągnę wymarzoną wagę

Nie nagradzam się. Jeżeli fakt utraty kilogramów nie byłby celem i nagroda zarazem to chyba nie byłoby sensu w ogóle zaczynać odchudzania. Schudniecie jest dla mnie po prostu powrotem do "normalności". Przecież jeżeli zaniedbam żeby i wda mi się procnica to nie będę się nagradzać za to, że pójdę do dentysty :D Nie będę się też przecież karać jeżeli utyje - bo wtedy co? Nie będę brać kąpieli i robić peelingu póki nie schudne? :D Takie rzeczy się robi tak, czy inaczej. Może jedyna frajda jest wymiana garderoby na mniejszy rozmiar, ale żeby to moc zrobić najpierw trzeba ten cel osiągnąć :D