Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy bum tam

Przeraza Was opis tej kobiety? Zgadnijcie, czy jest

Polecane posty

Gość Czy bum tam

z kims zwiazana, a jesli tak - jakiej jest plci i jaki ma charakter :) kto w takich gustuje? O urodzie nie napisze, wiec zalozcie, ze jest ladna, a w najgorszym razie przecietna, lub po prostu "moze sie podobac" Trzy slowa: - artystka - biseksualistka - feministka ;-)

nie lubie feministek... mają powalone we łbie. więc owa persona mnie nie interesuje

Gość Czy bum tam
Heh, wiekszosc facetow lubi biseksualistki, malo ktory feministki a co do artystow nie mam zdania.Ciekawe czy zgadniecie :P

Gość naouri
właśnie te 3 cechy odnoszą się do mnie ale to za mało by powiedzieć o takiej osobie coś konkretnego

Gość Czy bum tam
No, za malo, ale na Kafeterii po jednym zdaniu wnioskuja o calym zyciu czlowieka, wiec licze na typy :P

Gość sól_drogowa
pogawędzić przy kawie można :) ale na nic więcej nie ma co liczyć, poza tym, po cholerę facetowi taka artystka, która w każdej chwili może zwiać do koleżanki na noc :(

Gość Czy bum tam
Dobra, jeden typ mamy "nie jest z facetem" Prosze dalej :)

Gość sól_drogowa
za kogo się uważasz kobieto, za jakąś celebrystkę ? masz same wady, więc mnie nie interesujesz !

Gość Czy bum tam
A skad wiesz, ze ja jestem kobieta i ze kogos szukam oraz skad wiesz, jakie mam cechy, ze piszesz o moich wadach...? :P

Gość dziś na pomarańczowo
artystka - wiecznie wolna, zero zobowiązań, brak stałych dochodów, mieszkania, samochodu, a jeśli już, dwa ostatnie są w stanie opłakanym. marzycielka, zawsze z głową w chmurach, niepraktyczna idealistka, typ osoby myślącej, że rachunki ewaporują w atmosferę, nie zawracająca sobie zupełnie głowy problemami dnia codziennego biseksualna - lubi seks, eksperymenty, nie ma dla niej tabu w tym temacie, dla facetów na pewno na plus :) feministka - wiecznie wojująca, wygłaszająca skrajne poglądy, nazywane przez panów "teoriami z dupy" ;) niespecjalnie przywiązująca wagę do wyglądu zewnętrznego, ale jeśli to artystka, jak zakładamy powyżej, to może nosić dziwaczne ubrania, które panom na pewno do gustu nie przypadną. tak w skrócie :)

Gość mnie ten
mnie ten opis przeraża. odpowiedziałam na pytanie, dziękuję, dobranoc

Gość Czy bum tam
No i co wyszlo z tego myslenia stereotypami w kwestii mego pytania? Ma kogos? Jesli tak, to facet czy babka by z nia wytrzymala? Jaki jej partner albo partnerka ma charakter?