Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lux de Lux

Pomysł na własny biznes

Polecane posty

Gość Lux de Lux

Hej ;) Siedzę teraz w domu nie pracuję , mam ochotę otworzyć jakiś drobny bizn4esik, nie wiem konkretnie co... cos nieduzego bez duzego kapitału cos co mogłabym robić sama, mam zdolności manualne, jestem pracowita.. podpowiedzcie cos... moze macie jakies doswiadczenia ;) wpisujecie kazde p[ropozycje i wasze bmale domowe biznesy ;)

Gość szz
biżuteria handamde którą byś potem sprzedawała, lub wełniane ubrania, lub ozdoby do domu np narzuty, wyszywane poszewki.

Gość Lux de Lux
hmmm a te wyszywane poszewki to np. jak ? to sobie zorganizowac? kupować białe i haftować cos? biżuterii jest od groma... ;/ myślę że nie pojdzie. to musi być cos takiego co moglabym sprzedac do sklepu, na bazarze w domu w internecie, wszedzie... jakis hodliwy niezbyt uciazliwy towar:) huhuh ale mam wymagania :P

Gość szz
mozesz kupować białe poszewki ( i je barwić lub tez nie) lub kolorowe. Kup sobie koraliki, wstążeczki, cekiny i inne upiększacze i twórz niepowtarzalne wzory. Mozesz wzorować się na różnych stylach.

Gość lopae
możesz sobie założyć profil na roksa.pl, albo na odloty.pl :classic_cool:

Gość TEN TWOJ BIZNES
to dlugo nie pociagnie brak ci kreatywnosci z tego co widze

Gość popełniasz taki błąd, że nic
nie robisz, a już szukasz pieniędzy najpierw bądź w czymś dobra, potem spróbuj na tym zarabiać, a nie na odwrót wszyscy moi znajomi twórcy zaczynali od robienia dla siebie, z pasji a potem zaczynali zarabiać

Gość biznesowaPANIENKA
polecam multi level marketing! siedzisz w domu, wklad finansowy wynosi zero a mozna uzyskac calkiem niezly dochod! i co najwazniejsze sama sobie jestes szefem :) zapraszam do krótkiej rozmowy na GG: 11450570

Gość Lux de Lux
nie, nie nie szukam odrazu kasy.... wiem, zę to musi być na prawdę bardzo dobry ładny produkt ;) kiedyś robiłam kartki upominkowe właśnie z takich różnych upiekszaczy typu koraliki, ładny materiał, orginalny wzór itp.. także kreatywności mi nie brak... liczę na wymiane poglądów, doświadczeń... nie szukaqm kasy od zaraz bo raczej twardo stąpm po ziemi... bez pracy nie ma kołaczy ;)

Gość Lux de Lux
nie inna. a czemu tak uwazasz...

Gość Lux de Lux
no dobra co powiecie na : - białe koszyki wiklinowe wyściełane jakimś ładnym ozdobnym materiałem... takiem, który pasowałby np. do pokoiku dziecięcego lub łazienki -Literki ozdobione materiałem z ładną zawieszką w kształcie np. kokardki również do pokoiku dziecięcego, tak aby ułożyć imię dziecka. - umiem szyć na maszynie wiec może ochraniacze na łóżeczka - białe ramki z ładnym wzrorem w środku zrobionym z materiału - jaśli, podusie.... co Wy na to ? hodliwy towar?

Gość Lux de Lux
przepraszam, za literówki, pisze okropnie ;P

Gość zanim zaczneisz inwetsować
zanim zaczniesz inwestować pomyśl o dropshippingu i zobacz czy w ogole sie nadajesz do sprzedaży

Gość Lux de Lux
bez przesady... ja nie chce zakładać firmy tylko maleński drobny biznesik z którego będe miala przyjemnosc.