Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usp pharmacia.....

zjadłam 18 tabletek ibupromu, dzwonic po pogotowie?

Polecane posty

Gość usp pharmacia.....

Pomozcie bo sie boje, bardzo mnie ząb bolal i dziasla tak jakby mialy wszystkie wypasc :( Jedna tabletka nic nie dala , od rana co pol godziny bralak kolejna IBUM forte 400 , i jedna aspiryne, juz nie boli ale mnie mdli, oczy bolą, czuje sie jak pijana

Gość cdxscecwewe
sprowokuj wymioty

Gość usp pharmacia.....
w jaki sposob?? Siedze teraz w domu ,cieplo jest a jestem zimna jak lod ,trzese sie :( nie wiem czy to ze strachu

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jeżeli od rana to większość mogła się już wchłonąć w krew!!! Jesteś w domu sama? Jeżeli tak to zadzwoń na pogotowie i powiedz co zjadłaś i jak się czujesz i niech ci powiedzą czy masz się martwić, czy może każe pojechać do szpitala!

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
W każdym razie powinnaś pić teraz bardzo dużo wody żeby przynajmniej część wypłukać

Gość taktaktakheyyy
ona ma jechac do szpitala?:O niech dzwoni i niech oni przyjada jak cos a nie ona w takim stanie

Natychmiast dzwoń na pogotowie! Mój mąż kiedyś przedawkował leki przeciwbólowe, ale nie ze swojej winy. Dentystka wiedziała, że jest alergikiem, ale pomimo to pozwoliła mu wziąć normalną dawkę. Wziął wtedy 4 czy 5 tabletek, ale dla niego to za dużo. Zaczęły się wymioty, był blady i słaby. Myślał, że mu przejdzie. Następnego dnia, jak nie było żadnej poprawy, a tylko gorzej, zawiozłam go do szpitala. W ostatniej chwili, tak powiedział lekarz. Jego nerki wysiadały, by nie mogły dać rady przerobić tych tabletek. Leżał potem cały tydzień w szpitalu na płukaniu nerek, inaczej dzisiaj jeździłby na dializy.