Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kimkim44

Zabrala mi męża dziwka

Polecane posty

Gość Kimkim44

I jeszcze śmie mnie nekac obgadywac straszyc policja kurwa trzeba mieć tupet!!!

Gość widze, slysze, pisze
no jasne...a on niewinna ofiara i piłka do rozgrywania.Idz pod prysznic z lodowatą wodą

Gość trza było o meża dbać
jak nie potrafiłaś to się nie dziw, że inna się nim zajęła jak należy

Gość Kimkim44
On jest frajer ale przynajmniej cicho siedzi . Ja już z nim nie jestem i nie będę więc czego ona chce ode mnie Zabrała mi bezczelnie z premedytacją pisała namolnie pól roku do niego . W końcu dopiela swego . Teraz jak ja go nie chce to ona chodzi i gada ze jestem wredna

Gość Kimkim44
Facet to tylko facet. Myśli kutasem. Ona za to ma meza i male dzieci

Gość no nie wiem kto tu
frajer i kto dawal mu regularnie dupy :D

Gość nadąsana władzia
a dzisiaj facet to towar przereklamowany,co się przejmujesz mało to po świecie chodzi do mlaskania zawsze znajdziesz:)

Gość Kimkim44
Widze ze gowno wiecie One wiedziala ze on ma rodzine . Od poczatku. A ja robiłam wszystko żeby był ze mną . Przegiol palę więc go zostawilam . Czego ona chce ode mnie ? Niech sobie z nim żyje chuj mi do tego Tylko niech mnie zostawi w spokoju !!!!

Gość a tak konkretnie
To co niby ona ci robi?

Gość powiało kulturą
oboje są zwyklymi swiniami, ale on większą bo on tez wie ze ma rodzine , ona to scierka a on lajdak. szkoda mi ciebie bo cierpisz, ale po co ci takie ). ? bądz niezalezna, ONI nie są warci lez . A glupia baba mysli ze pana boga za noge zlapala, predzej czy pozniej tez ją zdradzi, ty wtedy bedziesz sie smiala, bądz ponad to co on zrobil. bądz sobą i zachowaj godnosc

Gość Kimkim44
Kto ci powiedział ze ona zostawiła rodzine? Ona sie z nim puszcza i jednocześnie ma pretensje ze ja go nie chce ! Ona meza nie zostawi bo sie go boi bo ma meza tyrana . A ja go nie zatrzymywalam tylko jako zona i matka jego dzieci chciałam utrzymać rodzine . Proste ? Nie zatrzymywalam tylko go wyjebalam na zbity pysk!

I po co wyzywać tak autorkę? Ludzie... Los się odwraca i zobaczysz mąż ją też puści. Szkoda mi Cię ale widzę ,że dziarska babka jesteś i nie dasz sobie napluć. Zgłoś ją na policje ,że Cię neka i tyle...

Gość Kimkim44
Teraz żyje z dziećmi sama a ona gada na mieście ze ja meza wyrzucilam ze jestem wredna suka , dzwoniłam do niej to powiedziała ze pójdzie na policję jesli ja coś powiem jej mężowi ! Chamstwo.

Gość Kimkim44
Teraz żyje z dziećmi sama a ona gada na mieście ze ja meza wyrzucilam ze jestem wredna suka , dzwoniłam do niej to powiedziała ze pójdzie na policję jesli ja coś powiem jej mężowi ! Chamstwo.

Własnie, ona sie tego boi ,że zadzwonisz dlatego świruje

Gość Kimkim44
Staram sie być silna nawet czytając takie pozal sie boze posty . Zakochał sie :D haha Facet ma kryzys musiał sobie coś udowodnić a ze ona sie nawinela .. Cóż tylko wspolczuc . Mogl sobie babki z klasa poszukać a znalaz takie zero moralne .

Gość Kimkim44
Jasne ze powiem jej mężowi . Sprawiedliwość musi być . Moje dzieci cierpią strasznie bo tatuś nawet nie zadzwoni tak jest dupą zajęty .

Gość nadąsana władzia
kurwa coś ty taka wściekła :O to na nas się wyżywasz? ja się przestaje mu dziwić że nawiał od ciebie:D

Gość Kimkim44
Czy ty nie rozumiesz ze on nie odszedł tylko go wyrzucilam z domu

Gość nadąsana władzia
rozumiem ale ostatecznie do tego zmierzał puszczając się z moralnym zerem:)

Gość Kimkim44
Coś czuje ze rozmawiam z takimi jej pokroju :) władzia i ta debilka od mycia mózgu :/

Gość Kimkim44
Jestem wściekła a ty byś pozwoliła mężowi na romans?

Gość oubvtv
Zapytałabym ile masz lat , on , dzieci i w ogóle ale zaraz mnie zjebiesz jak psa

ona się najwyraźniej boi że doniesiesz jej mężowi a to najwyraźniej byłoby jej nie na rękę...... rozbiła twoje małżeństwo, i rozpadnie się jej własne...

Gość tutaruta
wiec skoro baba jest wredna i robi Ci kolo piora logiczne jest, ze usta zamknie jej tylko powiadomienie jej meza o tym, co sie wyprawia. Nie zapomnije tylko dolaczyc solidnych i niezbitych dowodow, inaczej sprawy moga obrocic sie przeciwko Tobie.

Gość Kimkim44
Haha czytanie ze zrozumieniem sie kłania . Gdzie ja napisałam ze walczę o meza?

Gość oubvtv
umyj mózg, debilko kocham Cie i Twoje teksty hehheh

Gość Fibi Buffe
Autorko jestem po Twojej stronie, masz całkowitą rację, dobrze, że go wywaliłaś w końcu a teraz niech sobie żyje w trójkąciku ze swoją nową panią i jej mężem. Już teraz pewnie zrozumiał co narobił. Ale tak to jest, jak najważniejsza jest dupa a rodzina i wspólne lata okazują się mniej warte niż ta dupa.

Gość oubvtv
dokładnie, tez przezyłam ale ni chuja nie pozwoliłam wrócic. etraz płacze i sie stara. Won psie, zreszta pies by sie lepiej zachował

• NAJŚWIEŻSZE