Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewe211

Śpiące niemowle!

Polecane posty

Witam mamy. Moja córka ma 6,5 miesiąca. I sypia co godzinę -godzinę. Czasem zdarza się ,że bawi się 2h ale bardzo rzadko. Nawet po dwugodzinnej drzemce za godzinę znów chce spać. Podobno jak się ma rodziców śpiochów to dziecko tez tak ma... Ale nie wiem czy to dobre! Zasypia o 19tej a budzi sie o 5 rano. Nie wiem. Próbowałam ją przestawić na późniejszą kapiel ale nic z tego, tylko jest bardziej zmęczona a wstaje i tak o 5tej. Powinnam sie martwić? Jak sypiają Wasze pociechy? Dziękuję

Gość mamamijamisia
witaj,jezeli dziecko potzrebuje snu to raczej nic z tym nie zrobisz,a jak wstaje o 5 to o ktorej pozniej zasypia???

Gość Mamana102
Powinnas się cieszyć. Znam takie dzieci które śpią jak Twój. Mój natomiast śpi tylko 2razy po godzinę a w nocy od 19 do 6. Jest bardzo energiczny i aktywny.

o 19tej kładę po kąpieli...Wcześniej tak nie było. Ciężko z nią gdzieś wyjśc bo zaraz płacz bo chce spac a w innych miejscach nie zaśnie. Mam nadzieje ,że to przejściowe;/

Gość kunta kinte...
może ma cukrzycę:( mój syn też tak spał, ale wyniki miał dobre-zdrowy,a póżniej w wieku 11 lat wyskoczyła cukrzyca:(