Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech........................

Jakie macie konta bankowe ??

Polecane posty

Bo tak się zastanawiam czemu ludzie nie mają mbanku jak ja i czemu ciągle promocje reklamowe ?? Jedyna konkurencja to alior ale z roku na rok coraz gorzej. I toyota czy deutshbank ale ani punktów ani niczego. -------- Dlaczego mam mbank?? Po 1 dawniej nie było opłat teraz albo 5pln i masz wszystkie bankomaty za free albo musisz wydać kartą 100 czy 200pln. Wiec w zasadzie opłaty nie masz. po 2 gie mbank mobile. Żeby mieć u nich tel musisz mieć konto bankowe. 19gr za min + 100mb Albo 27gr + 20mb + każdy pakiet 100mb po 5pln. LEPSZEJ OFERTY BEZ ABONAMENTU Z NETEM NIE ZNAM. Działa na plusie wiec ma najwiekszy zasieg. O wysokości kredytu, promocjach specjalnie dla ciebie nie chcę mi się gadać. Czy ubezpieczeniu, assistance, CZY SPECJALNIE DLA KLIENTÓW MBANKU NISKIE UBEZPIECZENIE NA SAMOCHÓD. Więc do kórwy nędzy powiedzcie mi czemu ludzie mają jakieś pko płacą 10pln mają z tego nic poza kobietą w okienku do którego stoi się 20 min. Bo ja tego nigdy nie zrozumie. Jak ktoś chciałby zakładać konto i byłby tak miły za wpisanie nr 0262935108 To dzienkuje. Ale tu bardziej chce się zapytać jakie macie banki bo tego nie łapie. Np na 8 marca - 40% na 1 kosmetyk w Yves Rocher + prezent niespodziankę, - 20% na książki w salonach Empik, - 20% na nową kolekcję i 10% na towary przecenione w Atlantic, - 20% na nową kolekcję w 5.10.15, - 20% na kwiaty i upominki w EuroFlorist.pl A co wasz bank wam daje ?? wady mbanku to JEDYNIE punkty w centrach handlowych

Gość Men Struacja
Chooj ci do tego pedale!

Gość Gostek z adhd
Puste

Gość ghihiuhiuh
Skąd masz info o tych promocjach na 8 marca? Pytam bo bym skorzystała.

Jak sie zalogujesz na swoje konto mbanku to tam masz w informacje.

Gość beezon
prowo :classic_cool:

Gość ghihiuhiuh
Już znalazłam, nvm. Kupię sobie coś z Yves Rocher:D

Gość Men Struacja
Przecież to pedau jakiś naganiacz.

Nie jestem naganiaczem napisałem bo mnie to zadziwia poza tym JAK CHCESZ PODAJESZ MÓJ NR NIE CHCESZ NIE PODAJESZ http://mbankmobile.pl/ Tu masz o telefonie bo tez w mbanku jest dziwne ze nie ma odnosnika do tego ze maja telefony. ZADAŁEM TYLKO KONKRETNE PYTANIE CO TWÓJ BANK CI DAJE??

Gość aniabez dymania
Ok tez mam konto. Tylko tak jak napisałeś centrum handlowe to większe prawdopodobieństwo napadu I jest jeden plus mbanku który nie wymieniłeś. Brak opłat za konto walutowe. Chyba 3 można mieć czy jakoś tak. I brak opłat za przelewy zagraniczne oszukują za to na kursach walut :)

Gość ech.......................
Ludzie nie traktujcie tego jak reklamy. Ok podałem nr za który dostanę 50pln jak ktoś ma dobre serducho. Pytałem po prostu czemu ludzie mają np pko. Moja dawna dziewczyna miała "bo to taki duży bank". I płacisz 10 pln co miesiąc za nic. I jeszcze płaciła za taką kartkę z kodami. A teraz majewski reklamuje to ludzi idą jak głupi. W dodatku nie możesz wypłacać poza pko bo ci jebnie ileś tam pln. I raz chciała iść na zakupy to wracała się na rynek koło 2km. DLATEGO PO PROSTU PYTAM O MOTYW POSIADANIA BANKU DO DUPY. Jednocześnie mówię że alior tez jest ok dla ludzi z kasą. Bo opłata co miesięczna zwróci ci się przez duże odsetki ( 4,5% /2) i masz normalny bank z ludźmi. Ale nie masz rabatów nie masz telefonu itd. Chyba toyota jest najlepsza bo ma najwyższe % i 0 opłat. Ale nie masz gdzie wpłacić kasy jak coś to poczta. No i nic poza bankiem.

Ja mam w Credit Agricole i akurat promocje w sklepach sa czasem nieziemskie. Samo fakt, ze w sklepie batycki kupuje wszytsko za 30 % ceny:)

ja mam w pekao i mam wyjebane na inne banki, mam blkisko do banku i duzo bankomatów plus bankomaty euronet 🖐️ bez sciem i bez ukrytych opłat

Tzn jakich ściem?? Popatrz na podany tu przykład credit agricol Całkiem normalny bank. Nie płacisz nic jak korzystasz z banku netowego + euronetu. W każdym niemal sklepie masz promocje. A ty w pko co masz?? 9,90 minimalnych opłat. 0 % płacisz za sms z kodem lub za kartę kodów. Zastanawia mnie właśnie ten fakt mam blisko do banku ale po uj?? Bankomat dowolny = kasa Wymiana gotówki kantory mają lepsze ceny Kredyt czy cos internet + kurier a nie stanie w kolejce. Własnie o takie osoby mi chodzi jak ty by się wypowiedziały. Po co im to chodzenie do banku.

a dupa! płacę 1.98 kosztów jak zrealizuje 3 transakcje kartą w miesiącu to mam za free bank blisko się przydaje bo często robie wpłaty na konto :) Za karte kodów NIC nie płacę, mam ubezpieczenie jak jadę za granicę, co się przydaje - bo czesto jeżdzę i co rusz są promocje, a ja lubię konkursy np teraz mozna kubek dostać :) Mam gdzies inne banki i inne pierdoły z których nie korzystam

Jeszcze raz żeby nie było że mbank reklamuje Milenium 3% zwrotu za każdą płatność podobnie bzwbk ale oni maja opłaty za konto PYTAM PO PROSTU LUDZI CZEMU MACIE KONTA W PKO SA I BP Nawet ten no....spółdzielczy jest lepszy. Nie mówiąc o pocztowym itd A ludzie jak głupie podpisują umowy bo majewski reklamuje że bez ściemy..

wszedłem z ciekawościna pko ,00 - jeżeli systematyczne wpływy na rachunek wynoszą nie mniej niż 2000 złotych 6,90 -jeżeli systematyczne wpływy są niższe niż 2000 złotych Więc gdzie masz 2pln opłat?? Chyba poprostu jesteś dziwką jak w opisie zarabiasz te 2 tyś netto do tego płacisz ubezpieczenie za kartę 2pln i nie jest ot ubezpieczeniem na życie droga panno.

nie umiesz czytać? :o nie pko tylko PEAKAO!!!! to dwa rózne banki :o idź gdzie indziej siać swoj marketing 🖐️

sama lepiej wiem co mam i co podpisywałam wiec możesz sobie tu trolować, ja zdania nie zmienie i konto mam juz od tam od kilku lat 🖐️ i żadne naganiacze mnie nie musiały przekonywać, trzeba być tottalnie głupim, zeby pod wpływem reklamy załozyc gdzies konto :o

Rzekłbym że trzeba byćtotalnie głupim by mieć konto tam gdzie ty. Sprawdziłem stonę twego banku do wyboru 5,99 jeśli wpącam 500pln Lub 0 jeśli biorę bez karty. A trzeba być totalnie głupim by nie widzieć lepszych banków choćby koleżanki credit agricol czy głupiej poczty polskiej. Ale kurwy są tempe cóż...

Nie wiem co to za bank ale ja już znikam Jak by kogoś interesowały inne rabaty mbanku http://www.mbank.pl/promocje/karty/mrabaty/ Niestety nie dowiedziałem się co ciągnie ludzi do banków typu xpln opłaty tylko bankomaty euronetu lub tylko bankomaty danego banku Po co im bank do którego się wchodzi i czeka 20 min w kolejce?? Nie mają żadnych promocji żadnych zniżek. Płacą za kody albo karty albo za smsy Rozumiem ludzi po 40 bez netu itd ale młodzi przy kompach?? Znikam mam kupe roboty. Trzymcie sie ludzie i myślcie głową a nie fiutem albo psitką.

Gość hm............................
A ja mam inteligo i nie narzekam. Zero za przelewy, zero opłat za utrzymanie, bankomaty PKO, BZ WBK i Euronetu za darmo, i i po co mi inne???

Inteligo jest do 26 roku zycia bodajrze... A kont młodych tu nie klasyfikowałem!!!! 99% kont dla młodych jest bez opłat + promocje dla studentów Z młodych chyba najlepsze jest boś banku albo banku spółdzielczego ale nie wiem nie interesowałem sie tym.

nie znasz bo to bank portugalski, jeden z lepszych i raczej w Polsce takiego nie ma

Gość no ale......
ja mam izzy konto. Też bez opłat i tez mam te same promocje co ty i 20% doładowania. Da się przenieść numer do mbanku??

Gość byłam mądra innaczej
Ja właśnie przeszłam do mbanku. Dlatego że dają internet8g za free jak masz wpłaty co miesiąc :) Teraz promocja sie skończyła chyba bo nie widzę żeby link wkleić A o tych promocjach co piszesz nie wiedziałam nawet. I to są wszystkie sklepy internetowe nie mal. Ostatnio dla chłopaka kupowałam prezent w toys4 boys i nie pisało że mam rabat........

Gość hm............................
Ale ja mam 29 lat