Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupianiemloda

wstydze sie z nim rozmawiac przez telefon, tez tak macie??????????

Polecane posty

Gość glupianiemloda

Poznalam fajnego chlopaka na portalu randkowym, rozmawiamy ze soba juz tydzien. Wymienilismy sie numerami tel i on ma do mnie dzwonic dzis wieczorem, strasznie sie stresuje az mnie w zoladku zaciska i czuje jakby mnie brala sraczka ze strachu...Normalnie jakbym miala isc na jakas rozmowe w sprawie pracy paranoja! Czy wy tez tak macie? Boje sie, ze nie bede miala o czym z nim rozmawiac jestem dosyc niesmiala w puerwszych kontaktach!Poooomocy

Gość glupianiemloda
pomozcie:( jak ja mam sie przelamac, nie jestem mloda, mam juz 28 lat, czy ktos ma takie problemy jak ja???

Gość Serafina_90
Kiedyś miałam ten problem. Zniknął odkąd popracowałam trochę w miejscu gdzie musiałam wykonywać dużo rozmów telefonicznych. Teraz już się nie wstydzę.

Ja też nienawidzę rozmawiać przez telefon :P Mogłaś mu powiedzieć, że wolisz się spotkać i nie chcesz, żeby dzwonił.

Gość glupianiemloda
Spotkac sie to jeszcze gorzej, chyba wole najpierw porozmawiac przez telefon, zeby sprawdzic jak nam sie rozmowa klei...Boze jestem taka stara a taka glupia jak jakas nastolatka, normalnie dostalam rewolucji zoladkowych na mysl, ze ma do mnie dzwonic.