Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarrrrtwionaaa

Jaka skuteczna kara waszym zdaniem jest za dlugie spoznienie ze szkoly do domu?

Polecane posty

Gość zmarrrrtwionaaa

Moja corka miala przyjsc ze szkoly o 14 , a przyszla dopiero o 17, nie wspomne już ze strasznie sie zaczelismy denerwowac, i mąz wsiadl do auta i pojechal ja szukać.Gdy wrocila powiedziala ze prosto ze szkoly poszla do kolegi z klasy, zjadla tam u niego obiad, troche sie zasiedziala ii zagrala w jego gry z nim, gdy jego mama wrocila z pracy to juz ją wygonila do domu.Chodzi do 4 klasy i szczerze nigdy jakos zbytnio sie nie spoznila do domu, wiadomo ta godzinke mozna darowac ale nie kilka godzin Oczywiscie byla powazna rozmowa, ona w płacz, caly czas plakala, bo to nowa sytuacja,nigdy nas nie widziala takich zmartwionych i zdenerwowanych,bicia u nas nie ma jako kary ale dostala zakaz wyjsc na podworko po szkole na minimum tydzien czasu i od tego momentu ktoś z nas ją po lekcjach bedzie odbieral samochodem i prosto do domu.Oczywiscie babcia w lament ze to sie pierwszy raz zdarzylo, rozmowa by wystarczyla, ze kara jest glupia bo pierwszy raz wnusi sie powinela noga w tym wypadku itd, ze ja po szkole nieraz potrafilam na sam wieczor przyjsc,i (tak pamietam tylko ze to byla 8 klasa i szkola srednia)no moze ma racje ale uwazam ze konsekwencje powinna wyciagnąc za swoja bezmyslnosc bo to nie jest przedszkolne dziecko.Może warto zainwestowac w komórke dla corki?bo wlasnie w takich sytuacjach by byla niezbedna i uniknelo by sie nieporozumien,choc z drugiej strony mysle ze jeszce za mloda jest na komorke,lecz znow ponownie byc w taki stanie niewiedzy jak dzisiaj nikomu i sobie nie zycze

Gość po op po op po op
Powiedz jej o zabezpieczeniach bo pewnie ten kolega jej się podoba.

Gość zmarrrrtwionaaa
pisz o dziecku z 4 klasy a nie ze ma 14 lat :o

Gość po op po op po op
No moja bratanica jest w 4 klasie i gra z kolegami w butelke na rozbieranie i calowanie. Dzieciaki w tym wieku naczytaja sie brawo wiec sama rozumiesz.

Gość zmarrrrtwionaaa
Ja w tym wieku bawiłam się tylko z wujkiem jego lizakiem, zboczeńce!

Gość w zyciuuuu
zabralabym jej drzwi do pokoju brak prywatnosci to jest skuteczna kara