Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosssss

polscy faceci to brubasy

Polecane posty

ujujuju, a kto będzie kalesony prać? takie sexowne męskie ubranie:-D

Gość ujujuju
az strach sie bac wyjsc ladnie ubranym na ulice w polsce bo sie patrza smieja i wyzywaja od pedalow. brubasy jedne! jak dobrze ze nie mieszkam w tym glupim kraju :) najbardziej zadbani faceci sa we francji :) szczopli i dobrze wychowani :)

Gość eryeryhrewryw
ujujuju mieszkam we francnji tutaj polaka widac na 100 km smierdziele. ja jedyny sie wyrozniam od nich ale zawsze taki bylem od dizecka jak ktos w domu byl brudasem to juz taki bedzie jada za granice zapierd...a na budowie na czarno i nawet jezyka nie znaja. posmiewisko, a jak polka znajdzie sobie innego niz polak to maja jej to za zle. a kogo maja brac? polaka brubasa? wcale sie im nie dziwie! poza tym polacy sa wulgarni i chamy Weź pod uwagę, że większość emigrantów to margines społeczny i patologia :classic_cool: dotyczy obu płci, wystarczy spędzić kilka dni w Anglii żeby się o tym przekonać.

Gość HMS..SVSS..Petard
Grzesław. Jak to się stało, że postanowiłes się wypowiedzieć. Nałykałeś się fety, czy co?

Gość ujujuju
w polsce to samo. takcy jacy w polsce tacy za granica. ja tez jestem polakiem a wygladam i zachowuje sie inaczej jak normalny czlowiek. nie mowie ze kazdy polak to brubas no ale wiekszosc tak :) jakos zadna angielka francuska czy wloszka nie oglada sie za polakiem :) a za polkami kazdy sie oglada :)

Gość ujujuju
no wlasnie taki cham jak ty . potrafisz podac sie za mnie i zrobic z siebie blazna :) no coz nigdy sie chamy nie zmienicie. jak juz argumentow nie macie to jestescie wulgarni

ujujuju az strach sie bac wyjsc ladnie ubranym na ulice w polsce bo sie patrza smieja i wyzywaja od pedalow. brubasy jedne! Przyznam Ci rację, bo tak podkreślają swoją męskość:-)

"ja tez jestem polakiem a wygladam i zachowuje sie inaczej jak normalny czlowiek." Chodzi Ci zapewne o "przeciętny Polak"...? Czy może mamy to rozumieć dosłownie?

Gość ujujuju
w za granica chleja piwo i jedza chipsy . nawet dziewczyny do restauracji nie zabiora ! a ja do resto chodze praktycznie kilka razy w tyg i nawet nie tak drogo czasem taniej niz zrobienie czegos w domu. wiec pieniadze nie graja roli nie gadaj

Bo tyłu facetów mnie chciało ubierać, że głowa mała, a siebie jeden z drugim nie widzi:-)

Gość ujujuju
jak przecietny czlowiek oznacza przecietnego europejczyka bo przecietny polak sie nie myje nie potrafi ugotowac wyprac i czeka az kobieta mu wszystko poda i nic nie robi szkoda czasu na takiego. polki zachecam do znalezienia sobie obcokrajowca. juz czesi slowacy sa lepsi

Gość ujujuju
sam sobie wypierz nie potrafisz? nie kupuj piwa w puszce tylko napi sie lampke dobrego wina :)

Gość roksiwawa
to prawda polacy sa beznadziejni i niewychowani ja mam chlopaka szkota :)

Gość no to wyp***ac
do ciapatych. I morda w kubel.

no to wyp***ac do ciapatych. I morda w kubel. Napewno Polak się odezwał:-D

Grzesław - nie trzeba być Szkotem, czy mieć faceta - szkota, żeby wiedzieć jak wygląda kilt...

Gość ujujuju
chamy z polski. i super zrobilas szkot lepszy :) a zabiera cie do restauracji?

Gość hihiehhh
roksiwawa- ja mieszkam w Szkocji już 10 lat pracuje w szpitalu i powiem ci, że akurat Szkoci to jest zły przykład. Chyba, że trafiłaś na czyścioszka. Co do ich inteligencji to też wiele pozostawia do życzenia. Ale nie można generalizować tak samo jak Polaków czy innych narodowości.

Gość hihiehhh
ujujuju - a ty znasz jakiegoś Szkota?

Gość Krzysztoif_Rutkowski
sprawdzone und potwierdzone :classic_cool:

Gość lolaitalia
polacy to brubasy

Gość ja00000000
no tak to fakt

Gość qsdfghjklm
trzeba sie myc a nie smierdziec