Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpliwaaa

test ciążowy jako niezawodny wywoływacz okresu ;( ;( ;(

Polecane posty

Gość niecierpliwaaa

Od kilku lat chce zostać Mamą :) kilka razy zdarzyło się, że spóźniał mi się @ i po 2 dniach biegłam do apteki po test, niestety tuż po jego wykonaniu czar pryskał i pojawiał się @ ;/ ;/ od 3 miesięcy poważnie staram się z partnerem o potomka i znów @ się spóźnia 3 dni... nie mam odwagi zrobić testu ;( ;(

Gość poiuytdsfhb
a robiłaś jakieś badania ty lub partner? jak długo się staracie?

Gość niecierpliwaaa
staramy się dopiero 3 miesiące :) ale kilka razy w ciągu około 6 lat okres mi się spóźniał i wtedy odrazu robiłam test i od razu dostawałam @ ;/ poczekam jeszcze kilka dni i dopiero zrobię test :) nie chce się rozczarować :)

Hehe. U mnie było to samo. Niemalże zaraz po zrobieniu testu dostawałam okres :P jak rzeczywiście byłam w ciąży to czekałam tydzień bo uznałam, że to na pewno nie to i po co mam się rozczarować. Zrobiłam test na odczepnego, nawet na wynik nie chciałam spojrzeć wiec jak zobaczyłam 2 kreski to prawie z kibla spadłam z wrażenia. I zaraz wysłalam męża po 3 następne ;-)

Gość Błagam Cię
3 miesiące ? Matko, proszę Cię nie rozśmieszaj mnie... staraj się przynajmniej 3 lata, a potem wylewaj smutki. Sorry, ale rozwaliło mnie to... Ty wiesz ile dziewczyny się starają. Głowa do góry. To nie jest tak, że : " Hup na krowę, już jest cielę"

witaj u mnie to samo juz pare razy mialam taka akcje z testem okres sie spoznial tydzien ale wystarczy ze zrobilam test to jeszcze w ten sam dzien albo na drogi okres juz byl:)