Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bułaa

SZUKAM WSÓŁODCHUDZACZKI !!! :) RAZEM RAŹNIEJ

Polecane posty

geacw - mi tez makaronow nie prakuje anie ziemniaków ale nei wykluczam ich z dietki oczywiscie w malych ilosciach;) ja nie musze jesc slodyczy chociaz uwielbiam wszystko co sladkie i wysokokaloryczne ;) ale wczoraj mialam ciasto drozdzowe i nei ruszylam;) ostatnio moj jadł przy mnie chipsy moje ulubione i mi podtykał pod nos i mowił: zjedz jednego zjedz ;d hehe sprawdzal mnie i nei zjadlam wiec jest dobrze potrafie odmowic;) raz mialam gosci w domku i byla babka w czekoladzie ;oo myslalam ze nie dam rady bo to byl 3 dzien diety ale nie zlamalam sie i dalam rade! :D i to sa takie male sukcesiki z ktorych sie ciesze. i wiem ze nie moge sobie pozwolic na podjadanie bo wtedy sie poddam zawsze tak bylo dlatego teraz chcem schudnac raz a porzadnie i nie przejmowac sie wkoncu wygladem;) zakladac to co chce a nie to co na mnie pasuje;);)

grace_ mam 2 przepisy na szpinak;;) jeden jest z piersią z kurczaczka;) rozbijasz cienko piers solisz pieprzysz;) szpinak kupuje w brykiecie to uzywam pol paczki;) bo na 2 osoby. rozmrazam wrzucam na patenie daje pol lyzeczki masla i dusze;) dodaje z 3 ząbki czosnku jak kto lubi oczywiscie pieprz, sól gałkę muszkatułowa;) dusze az woda odparuje i klade na rozbite piersi z kurczaka;) rozbita piers najlepiej polozyc na foli i pozniej zawinas piers i owinąc folia w tzw. cukierka;) a pozniej do piekarnika na 30-40 min ;d do tego te ziemniaczki pasuja super;) jakas mizeria albo robie tez salatke z rzodkwi z jogurtem naturalnym i kukurycza;) a szpinak z makaronem, to szpinak robię tak samo tylko dodaje pokrojoną mozarelle kupuje taką w woreczku w wodzie;) gotuje makaron wrzucam na patelnie mieszam i gotowe;)))

Gość grace.
dziekuje za przepis :-) Chyba sobie zrobie stopke jak Ty, żeby miec wieksza motywację :-)

Gość gosiula30
Cześć ja też chętnie się dołączę jak można ?? :) mam na imię Małgorzata mam 31 lat 169 wzrostu i niestety 86 kilo :( wiec trochę do zrzucenia mam

Hej dziewczyny:) Jestem też na innym topicu akle z checia poodchudzam sie też z wami:) Moja dieta to przede wszystkim MŻ+ ćwiczenia:) no ale są tez wzloty i upadki niestety....

Gość gosiula30
ja raczej po prostu mniej jeść i więcej się ruszać ...bo nie mam jakiejs sprawdzonej skutecznej diety niestety ....a moze mi cos polecicie ?? ;)

Ja uważam że dietka MŻ jest najlepsza;) Nie ma monotoni i ograniczeń co do spozywanych produktów;)musisz tylko jesc mniej i czesciej

odchudzająca_się ale masz fajnie! Cóz tak w domu? Nie pracujesz? opiekujesz się dziećmi czy poprostu urlopik?:) Ja jestem w pracy i nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym iśc już do domu...a tu jeszcze perspektywa kilku godzin w pracy....

Gość bułaa
Oj tam jakie świętowanie? :P niestety żadnego wielbiciela nie ma heh tylko róża od brata życzenia od kolegi i tulipanek ze sklepu lidl :D a jak wam idzie odchudzanie?? :)

u mnie odchudzanko bardzo dobrze;) wlasnie zjadlam rolade na obiad;) a wy co mialyscie ? ;p a co do dnia kobiet to jeszcze nic nie dostalam ;d mam nadzieje ze moj zrobi mi miła niespodzianke ;)

Gość grace.
czesc, ja dzisiaj pocwiczyłam sobie - serię modelujacych plus 40 minut na orbitreku :-) Super się po tym czułam. A po południu polatałam po sklepach, przymierzałam parę fatałaszków, jednak nic mi się nie podobało :-O Kupiłam jedynie majtki :-D Ale pochwalę się, dobry jest już na mnie rozmiar S - przynajmniej w Kapp Ahl i C&A :-P Oby tak dalej!!! Co do diety to dzisiaj tak sobie - obiadu nie robiłam i musialam zadowolic sie "kociolkiem do syta", troche kalorii to ma :-O

Cześć dziewczyny:) A ja się pochwalę mój mężczyzna mnie zaskoczył:) kupił mi przepiękną biżuterię - naszyjnik i bransoletkę, tym bardziej jestem zaskoczona że ostatnio krucho u nas z pieniędzmi bo spore wydatki mieliśmy związane z moimi studiami i samochodem:) Dieta tak sobie, zjadłam dziś kilka kostek czekolady u koleżanki, ale jakoś nie mam wyrzutów sumienia, ważne że to nie przerywa mojej diety. O 19 zjadłam dopiero kolacje bo dopiero do domu wróciłam (2 kromki chleba "just fit" z biedronki z szynka i surówki trochę). Macie może jakieś sprawdzone sposoby na ujędrnianie skóry? Pozdrawiam, buziaki

Gość grace.
ja używam kremu tołpy ujędrniającego, poza tym masuję codziennie brzuch, uda i posladki, najpierw smaruję sie oliwką i dawaj masaż ;-) na skóre nie narzekam, mam bardzo ładną, mimo 2 ciąż :-P jedynie, jak pisałam, trochę sadełka na brzuchu siedzi i z tym walczę... Ja dostałam kwiaty :-)

przylaczam sie do was jesli moge xD potrzebuje wsparcia i motywacji... ludzi z tym samym probloemem i celem ;D mam 23 lata 160cm wzrostu i 75 kg... duza nadwaga ktora zawdzieczam ciazy w ktorej musialam lezec zeby donosic. W dodatku nie moglam karmic piersia wiec samo nie zejdzie... zawsze bylam szczupla, normalna... przed ciaza wazylam 58kg

Gość grace.
czesc babki, zaczynamy nowy dzien, jakie menu na dzisiaj???? U mnie wlasnie po sniadaniu - muesli jak zwykle, uwielbiam je, nie jestem w stanie rano przełknąc nic innego :-P do tego herbata. Na drugie razowiec z lososiem, kiwi i kawa ;-) reszta jadła - ?

Gość grace.
szyszka89 witaj!

ja zaraz ide na sniadanko ;D ciemne pieczywo plus serek jakis i potem czerwona herbatka xD schudlam dopiero 2kg...jestem zła bo nie mieszkam chwilowo u siebie w domu i nie moge robic tego co bym chciala w kwestii odchudzania.. ale jeszcze miesiac i bedzie to schodzic szybciej ;D

Gość bułaa
Co tam dziewczęta?? :) jakieś postępy? dzisiaj się ważyłam i pokazało 57,1 kg :D:D:D jeszcze przynajmniej 3 kg i będę zadowolona :D :)

Gość bułaa
Szyszka nie myśl w ten sposób :) 2 kg to już coś :)

Gość bułaa
Właśnie! :) i tak trzymaj ;) a gdzie reszta dziewczyn ? wywiało? :O

hej dziewczyny;) nie mialam czasu napisac do was ale juz to nadrabiam:( musze sie przyznac ze w piatek wieczorem zgrzeszylam wypilam wino z kolezanka. ale lepsze te niz opic sie piwskiem ;) a poza tym ona pozniej jadla kebaba a ja salatke z miesem ebz sosow ;) i chipsow tez nei ruszylam ktorych bylo pelno na stole;) wiec nie jest zle;) dzis na obiadek mialam sledzie z ziemniakami z parowara;) na sniadanko I musli a na II serek wiejski;) u mnie taka piekna pogoda, a nie jestety wyjsc nie moge bo mam nauke. masakra. a jak u was ? szyszka89 !! - mamy podobna wage i wzrost do siebie;) ja waze 72 kg i mam 58 cm ;) do jakiej wagi dązysz ? bo ja do 55 kg;)

odchudzajaca ja bym tego winka nie traktowala jak grzech ale to faktycznie zalzy czy ktos jest na diecie czy nie... u mnie ten tryb to styl zycia wiec prowadze go tak zeby sie dalo tak latami xD najpierw musze wrocic do wagi z przed ciazy czyli 58 kg a potem jeszcze 8kg. To jest docelowe..a teraz powolutku najpierw 70, potem 65 itd ;D

jak tam dziewczynki dzis? ;) u mnie dobrze niedawno zjadlam kolacyjke zzaraz ide troche pojezdze na roweerku stacjonarnym i moze jakies ine cwiczonka;P szykuja sie imieninki na weekend mojego taty wiec bedzie ciezko ;d ale wymyslilam ze zrobie imieninki baardziej dietetycznie :d zebym i ja mogla bez wyrzutow sumienia zjesc cos ;D