Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka1569

Dekoracje sali, czy powinny pasować kolorystycznie do mojego bukietu i dodatków

Polecane posty

Gość milka1569

Do stroju?

Gość mcjdso
nie.

Gość bicvickovita
piszesz powaznie? dekoracja sali dpiasowana do panny mlodej? ale sie usmialam. jak chcesz mozesz posowac dodatkami do koloru kolumny na srodku sali, beda ladne zdjecia... a tak powaznie, to chyba bylby glupi pomysl

Gość kika126
Od czego tak właściwie powinna zależeć kolorystyka dekoracji?

Od tego co się Młodym podoba :) Teoretycznie, jeśli ktoś wybiera kolor przewodni to dobrze by było, aby pojawił się w dekoracji. Z reguły dobiera się kolor do tego jaka jest sala - kolor ścian, ułożenie itp. Dekorator powinien doradzić i poradzić sobie ze wszystkim :)

Wlasnie. Ja od poczatku chcialam dekoracje bordo z biela i wygladalo wspaniale. Bukiet byl z czerwonych roz ale kolorem dekoracjisie nie kierowalam.

Gość my dja mamy
moim zdaniem dobry pomysł, ale niekonieczny. u mojej znajomej były kolory przewodnie biel i oberżyna. bukiet miała biało - fioletowy, przepaski na białych pokrowcach też filoetowe, druchny miały białe sukienki do kolan i filoetowe szale, aha i dekoracja stołów tez zawierała mix tych barw - ale to wesele było w USA więc tam pewnie jest więcej możliwości kreacji :)

Ja właśnie też będę mieć biało-fioletowy kolor :) Druhen i świadkowej bym w to akurat nie wciągała, ale to inny kraj, a co kraj to obyczaj :)

Ja tez mialam wszedzie czerwien. Bukiet czerwoynch roz-klasyczny w sumie. Material dekorycyjny byl czerwoyn, stoly byly rowniez bialo bordowy, serwetki czerwone. Nie mialam druchien.

Z tego co zaobserwowałam to najczęściej jest to biel lub krem z jakimś odcieniem czerwieni, spotkałam się też często z połączeniem bieli i jasnej zieleni oraz złotym.

Biel i bordo wyglada zawsze elegancko. Fiolet, Zloty Zielen z kazdym kolorem mozna cos wyczarowac.