Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakocccchany

co kupić na dzień kobiet "koleżance" na

Polecane posty

Gość zakocccchany

której bardzo mi zależy? przedstawie sytuacje, otóż można powiedzieć ze zauroczylem się nia, moze nawet zakochałem, co zdarza mi sie bardzo rzadko.poznaliśmy sie jakieś pol roku temu, widzimy sie praktycznie codziennie. uwielbiam przebywać w jej towarzystwie, podobnie ona w moim, świetnie sie razem dogadujemy. poprostu uwielbiam ją. z drugiej strony jest podobnie, naprawde świetnie sie rozumiemy. jest tylko jeden problem, prawdopodobnie nie do przeskoczenia, ona ma chłopaka którego raczej kocha. i teraz moje pytanie, co jej dac na dzien kobiet? cos co rownoczesnie nie bedzie zbyt natarczywe w stosunku do niej, no bo wiadomo ma chłopaka, ale z drugiej strony pokaze ze mi na niej zalezy. jakis drobny prezencik

Gość Zakochana w dentyście ;)
Cięzko stwierdzic, ja na Twoim miejscu wysłałabym bukiet kwiatków poczta kwiatową i napisałabym do niej sms'a z ta sama treścia, żeby wiedziała, że jest od Ciebie;)

Gość February 2012
Ładną różę i dobre czekoladki wystarczą

Gość dhdjgsjdgsj
nie jestes jej facetem, a w dodatku ona juz kogoś ma. pozostaje tylko kupienie symbolicznego kwiatka lub czekoladek. po prostu nie wypada żebyś kupował coś drogiego i/lub znaczącego

Gość my ding ding dong
jesli tak jak mówisz dziewczyna jest szczęśliwie zakochana w innym to bierz pod uwagę, że dowolny prezent może ją raczej wprowadzić w zakłopotanie niż ucieszyć i cokolwiek robisz nie kupuj jej kwiatów, ja musiałam zawsze wyrzucać kwiaty od niechcianych amantów, bo co z tym zrobić przecież nie będę znosiła ich do domu może jakieś czekoladki jej daj jeśli koniecznie coś musisz ;)

Gość gość
może jakiś obraz na płótnie od DCN Gallery, który da jej do zrozumienia, że to coś więcej niż tylko przyjaźń. Warto zerknąć na http://www.dcngallery.pl/

Gość gość
wypieprzaj z tym spamem wypieprzaj z tym spamem wypieprzaj z tym spamem wypieprzaj z tym spamem wypieprzaj z tym spamem wypieprzaj z tym spamem

Gość gość
Hildegard Braukmann ma w tym momencie dobre promocje na kosmetyki, właśnie na dzień kobiet. Jak robić prezenty to takie, które będą robiły wrażenie. I lepiej stawiać na pomysły praktyczny. Kupowanie byle czego totalnie mija się z celem.