Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdzik;)

bielizna wyszczuplająca- modelująca na ślub. co polecacie?

Polecane posty

Gość Magdzik;)

Będę mieć suknię obcisłą w talii, biuscie a rozszerzającą się ku dole stąd też moje pytanie: czy wygodne są pod suknię ślubną gorstety modelujące sylwetkę? zalezy mi na efekcie wąskiej talii i większej pupie

Gość to będziesz miała niestety
fatalną suknię skoro potrzebujesz jeszcze pod nią gorset bieliźniany. Dobrze uszyta suknia nada twojej figurze piękny kształt bez zbędnych szmat pod spodem.

gora Twojej sukni bedzie gorsetowa? jesli tak to ona powinna wymodelowac jesli nie to wystarczy zwykla wyszczuplajaca bielizna - ale nie gorset po sie nie ukryje pod zwykla suknia

Gość phoenix30
Może takie body modelujące albo same wysokie majtki, w lidlu masz dość dużą ofertę ja mam z tamtąd właśnie takie body modelujące i jestem zadowolona.

Autorko zastanów się czy z gorsetem pod sukienką będzie ci wygodnie. Moim zdaniem to kiepskie rozwiązanie. Jeżeli suknia nie będzie miała góry gorsetowej (co byłoby dobrym pomysłem) kup body lub sukienkę modelującą. Całkiem fajne body kupiłam ostatnio w Lidlu - nie wiem tylko czy osiągnięty efekt by cię zadowolił (zakrywa drobne niedoskonałości, ale syreny z ciebie nie zrobi).

Gość Bellafonte_pl
Zdecydowanie polecam bieliznę modelującą. Gorset pod sukienką nie jest dobrym rozwiązaniem, jak dla mnie za dużo warstw. Ponadto utrudnione oddychanie skóry.

Gość Prof. Lampart-Sterowicz
Ja polecam dietę i zdrowy tryb życia.

Gość gość
triumph to drogi szajs

Gość gość
http://nevershy.pl/ tu maja spory wybor kompletów, mysle ze łatwo bedzie dobrac stąd cos dla siebie, na ślub. ostatnio kupowałam tam pończochy i pas, bardzo ładnie sie trzymają i pod sukienką nie widac zadnych śladów czy jakiegoś wałeczka na nodze xd

Gość gość
Dieta mniej żryj.

Gość gość
polecam wyjąć korek z d**y to będzie mniejsza

Gość gość
ja miałam halkę modelująca z triumphu i bardzo dobrze się sprawdziła.. odradzam wszelkie body zapinane w kroku czy wysokie majtasy wyszczuplające bo te rzeczy owszem, dobrze wyszczuplają, ale w połączeniu z suknią ślubną? jak naciągniesz majtki w sukni? a zapinanie i odpinanie body? istny koszmar... gorsety też powinny być ok... najlepiej kup wczesniej i załóż jakąś inna sukienkę i pochodź w tym cały dzień żeby spr jak się w tym czujesz, czy cię coś nie uwiera...

Gość gość
Popatrz na stronie sklepu GRZESZEK.PL, mają niezwykle seksowne komplety bielizny:D Narzeczony a przyszły mąż na pewno będzie zachwycony

Gość Metbud konstrukcje stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość Metbud konstrukcje stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość asia879
ja swój gorset kupiłam w allesie i sprawdził się mega ;)

Gość BożenkaV
Polecam Ci gorset http://orirose.pl/ właśnie z tego sklepu. Ja od nich wiele rzeczy i jestem bardzo zadowolona. Świetne mają materiały, nie pocisz się i nic nie uwiera. Mam rajstopy, gorsety i pasy :) także śmiało możesz zamawiać, ponieważ jakość jest idealna.

Ja polecam przepiękny gorset / bustier który przepięknie modeluje całą sylwetkę i dodatkowo cudnie układa biust. Wyszczupla całą sylwetkę, zapewnia odpowiednie podtrzymanie biustu oraz dodaje kobiecie seksapilu :D https://bilbetteoutlet.eu/produkt/6160/ Jeśli jednak wolałabyś zwykłą bieliznę modelującą polecam przejrzeć te oferty: https://bilbetteoutlet.eu/kategoria-produktu/kategoria/asortyment/asortyment-kobieta/kategoria-asortyment-kobieta-bielizna-modelujaca/ Mają niesamowitą kolekcje, która wyszczupla i wygładza niedoskonałości i do tego podnosi pupę :D