Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość she24

jak wg Was powinna wyglądać idealna kobieta?

Polecane posty

Gość she24

blondynka, brunetka? długie czy krótkie włosy, 160 cm, 165 cm 170cm,175 cm wzrostu? chuda, grubsza? opalona blada? kolor oczu? i tak dalej...;)

Gość PanBuraczek
to nie ma znaczenia

Gość niesmaczna zosia :)
Brunetka, 168 cm wzorstu, 6o kilo wagi, piwne oczy, dlugie wlosy

Gość moim skromnym zdaniem..
kolor włosów nie jest aż tak ważny, byle były długie i zadbane. preferowane proste lub delikatne fale. gęstym loczkom dziękujemy🖐️ jako wysoki wolę też wysokie więc 165 to raczej minimum. śniada cera kojarzy mi się z delikatnością, oczy obojętne, byle ładne. stosunkowo szczupła, bez skrajności oczywiście. jeśli kształtna to nie ze względu na wagę ale wypracowanie, tj fitness siłownia.

Gość głupiajolka$$
malo mowiła srednia grubosc ja tam nic nie wiem głupia jestem:D

Gość szeheryzada
168 cm, szczupła, ale nie patyk, długie ,ciemne, falowane,błyszczące włosy,czarne oczy,długie rzęsy, lekko opalona(ale nie solaruwa) no i przede wszyskim miła

Gość nie ma takiego słowa
jak solarówa, ale gdyby było pisałoby się je przez Ó

Gość vsdfcswfswf
a ja mam 165 cm, 60 kg wagi, długie prawie czarne wlosy do posladków, proste, śliczna buzia, ale już zajęta ;-P

Gość vsdfcswfswf spoko
nie musisz się nam żalić 🖐️

170 cm 50 kg długie włosy albo lepiej 175 cm 55 kg kolor obojętny niskie kobiety pozostawiam facetom-krasnalom :)

co wy macei z tymi chorymi ideałami? piczeksonie zakompleksiona dziewczynko czy jakiej tam płci jesteś.. niska kobieta nie musi mieć niskiego faceta :)

aaa teraz dopiero przeczytałam stopke. wybacz.. zakompleksiony chłopaczku

Gość HMS..SVSS..Petard
Banda idiotów. Szastacie jakimiś głupimi, pozbawionymi sensu wymiarami:D Wy naprawdę jesteście zwykłymi debilami. "Idealna" kobieta to taka która się podoba swojemu facetowi. Nie ma jednego kanonu piękna, a ideały nie istnieją:D Prowadzicie dywagacje na temat swoich chorych wyobrażeń.

Gość głupiajolka$$
Sam krasnal:D

HMS..SVSS..Petard najbardziej trafna jak dotąd opinia

Gość meska rzecz ale cieszy
177 wztr, blond, duze niebieskie oczy, piękne usta nigdy w zyciu jakiejs czarnuli bo takie to mają czarne kudły na ciele, i zadnej krasnalówy, taka mała baba jest tak jakby niedorozwinięta fizycznie,

Gość HMS...SCC...Petard zanim coś
napiszesz, sprawdź znaczenie słów które chcesz użyć :O

Gość kolorowa11
dokładnie każdy mężczyzna ma swój ideał kobiety, którym jest jego partnerka :) a bynajmniej powinna być jego partnerka :P

Gość HMS..SVSS..Petard
Dokonując analizy twojej złotej wypowiedzi, uświadamiam sobie jak nędznym i prostym jestem stworzeniem. Dotychczas nie zdawałem sobie sprawy z oczywistej prawdy, która przekonała mnie do upośledzenia umysłowego, oraz intelektualnego inwalidztwa. Teraz już wiem, że wszelka szarpanina i jakakolwiek polemika z twoimi mądrościami jest jak walka gołej dupy z batem. Ewolucyjny poziom na jakim się zatrzymałem uniemożliwia mi i skazuje na porażkę wszelkie próby wymiany poglądów. Moje wysiłki skazane są na niepowodzenie i pozostaje mi się tylko z tym pogodzić, ewentualnie rzucić w kibel.

to że vodko jestes małym pacholęciem do zdeptania nie znaczy,że ludzie/faceci nie mają prawa mieć ideałów wizualnych, a także by podobały im się wysokie kobiety :D mi sie podobają tylko wysokie, szczupłe. Tylko takie wyglądają elegancko i na poziomie. Koniec bulwersu, idź chlać dalej :D

Gość HMS...SCC...Petard zanim coś
gamoniu o zerowym poczuciu wartości przed kim się dowartościowujesz? pierwszą DYWAGUJĄCĄ osobą tutaj jesteś ty.

Gość Car Piotr
Powinna wyglądać jak perpetum mobile.

Gość ideał to piekna twarz
Dwie najpiękniejsze dziewczyny z mojego otoczenia, mają wiecej cm niż przeciętny Polak. Nie wiem ile ważą, ale nie są jakies wychudłe, mają normalną budowę, zdrową,szczupłą, jedna z nich ma chyba 180cm, nie nosi szpilek, obie ubierają sie dosc sportowo,ale co najwazniejsze mają piekne buzie. Bez pieknej twarzy niewazne ile ma cm bedzie brzydka.

"małym pacholęciem do zdeptania" wybacz, ale zadna kobieta, a juz szczegolnie wyglądająca elegancko i na poziomie nie będzie chciała takiego żałosnego gniota, ktory w stosunku do innej kobiety nie będzie potrafił się odezwać z kulturą :) nie wiem gdzie mieszkasz, chyba w jakimś wypizdowie skoro uwazasz, ze niska kobieta nie może wygladac elegancko. no i fakt.. jestem niska. i kilka lat temu mialam chłopaka, który miał 198 cm.

Gość HMS..SVSS..Petard
Ty nieszczęsny prostaku Staram ci się wytłumaczyć, że uniwersalny ideał kobiety nie istnieje. Czepiłeś się słowa dywagacja? Dywagacja to pisanie od rzeczy, a wymiarowanie kobiet jest właśnie takim pisaniem. Wracaj do szkoły.

Jakieś 165 cm wzrostu, figura w kształcie klepsydry, bardzo podoba mi się połączenie ciemnych włosów (czarne, kasztanowe) z niebieskimi oczami, wygląda bardzo efektownie. Włosy raczej dłuższe, najlepiej falowane, pełne usta, małe stópki :D

Gość szeheryzada
http://www.google.pl/imgres?q=miss+wenezueli&hl=pl&sa=X&biw=1366&bih=665&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=MAET1ZLJ7vFe7M:&imgrefurl=http://fiatowiec.nowyekran.pl/post/36588,miss-wenezueli-najpiekniejsza-kobieta-swiata&docid=pehiMbRbOddLVM&imgurl=http://m.nowyekran.pl/68b2ff016134cd7d8a60cc3de9f13438,14,0.jpg&w=490&h=381&ei=p3lWT-uxN4v5sga4x5CTBw&zoom=1&iact=hc&vpx=172&vpy=354&dur=1795&hovh=198&hovw=255&tx=164&ty=168&sig=102811593570248538514&page=1&tbnh=131&tbnw=159&start=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:18,s:0

Gość meska rzecz ale cieszy
+ oczywiscie piękna buzia, ale gdzie takich szukac.........