Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość she24

jak wg Was powinna wyglądać idealna kobieta?

Polecane posty

Gość HMS...SCC...Petard zanim coś
przed kim stroszysz te piórka? gdybyś wrócił do początku to zauważyłbyś że nie piszemy tu o UNIWERSALNYM a INDYWIDUALNYM ideale i takie też zostały opisane. ty jako pierwszy zmieniłeś tendencję tego tematu. tym właśnie jest dywagacja. (co mnie rozśmieszyło zarzuciłeś to nam)

Gość HMS..SVSS..Petard
Po prostu pytanie zostało sformułowane nieprawidłowo, a ja zmieniłem nieco tory tematu. Czaisz?

i jeszcze coś.. ja nie napisałam, że nie masz prawa, aby podobały Ci się wysokie kobiety. uważam, że mnóstwo jest zarówna niskich jak i wysokich kobiet o zniewalającej urodzie i odwrotnie. ale żeby całkowicie się w tym zamykać.. jednym wizerunku.. dla mnie to jest conajmniej dziwne.

opóźniony jesteś czy co? załóż własny zamiast ingerować tak znacząco w cudzy. nie ty formułowałeś pytanie aby aby oceniać czy jest właściwe. typowy napinacz

Gość meska rzecz ale cieszy
czy zauwazyliscie ze im niższy człowiek to tym głosniej musi krzyczec?

a ty skąd się urwałeś? nie widzisz że trwa tu poważna dyskusja? :classic_cool:

puszczaj pedardy w lesie i nie w necie

petarda?

Gość HMS..SVSS..Petard
No to posoliłeś. Posłuchaj: Twoja wypowiedź jest dla mnie jak pożywka. Jak kojący przegrzane synapsy balsam, powodujący natychmiastowe sprzężenie mózgu z biegającymi po „klawikordzie koślawymi palcami, które w banalny sposób przekazują projekcję moich niedorzecznych, chybionych a nierzadko pokręconych ( wg, ciebie ) myśli, których banał i prostota powodują niezdrową satysfakcję odbiorcy- czyli właśnie twojej bucowato- kartoflanej persony. Skróty myślowe kolego są przydatne bardziej niż atlas grzybów Polski. Chociaż w twoim przypadku to rzecz zupełnie zbędna i awykonalna. Szybciej uda ci się rozłożyć w dupie parasol, niż awansować do poziomu umożliwiającego choćby szczątkowe zrozumienie atlasu grzybów Polski. Ty zacofany, prymitywny, człekokształtny ciulu bez szkoły:D Należysz zapewne do grupy wymiarującej kobiece kształty, czyli do bandy debili....o czym napisałem w swojej pierwszej wypowiedzi. Za chwileczkę się zapętlisz.

hahaha, kocham tego typu spory, gdzie brak argumentów tam pojawia się wiązanka. przyznam twoja jest zabawna. swoje skróty zostaw dla siebie.

jedyne co zauważyłem, bądź wyłapałem z tej wypowiedzi to ,,,,,że Pan petarda, bądz Pani petarda stara sie uzywac bardzo wyedukowanej mowy, zapewne jakąs szkołe skonczył czym trzeba sie pochwalic, a;le to nie zmienia faktu,iż Pan lub Pani petarda ma ogromną potrzebę wzbudzenia zainteresowania swoją osobą co świadczy własnie o niskim wzroscie, bądz bardzo wysokim stopniu zakompleksienia, ps mozna mnie cytowac na wikipedii

nie wiem czy jest niski, nie dbam o to. jednak jest pewna uniwersalna prawda: jaki pies najgłośniej szczeka..?

Gość HMS..SVSS..Petard
A gdzie ty tam widzisz wiązankę? Ociemniały jesteś? Ani razu nie użyłem przekleństwa:D Możesz mi jedynie zarzucić rynsztokowy język. Więcej nic.

Gość szeheryzada
no to jaka ma byc ta idealna kobieta no?! bo sie nie cierpliwie juz...

czy ty wiesz czym jest wiązanka? jeśli jedynym znaczeniem tego słowa jest ciąg przekleństw to gratuluje perspektywy:D

Gość HMS..SVSS..Petard
perspektywy? wali ci już w dekiel..... ....i to równo

petardy do lasu jak juz mówiłe, wracajmy do tematu zawsze musi sie cos takiego znalezc i doczepic, gdybym miał blizej to bym chętnie kopnął...........

nie, to ty nie nadążasz. wiązanka to ciąg słów, dla ciebie jedynym znaczeniem (sugeruje mi to poprzedni post) jest wiązanka wulgaryzmów. perspektywy mam nadzieje tłumaczyć nie muszę..twoja jest mocno punktowa.

Gość HMS..SVSS..Petard
Dobra. Wymiarujcie sobie dalej. Postaram się już nie wtrącać...

Gość 90.60.90
60

Gość polak o2
Kobieta jeśli chce być przez mężczyzne traktowana na poważnie to musi być dziewica(musi się sama szanować). żaden poważny mężczyzna nie buduje stałego związku z kobietą która komuś już oddałą swoją godność i szacunek do siebie samej. Szczeże kobieta oprócz tego że wiadomo musi się jakoś prezentować to wskazane jest żeby smacznie jedzenie gotowała. Prawda jest taka że jeżeli kobieta się szanuje(dziewica) i jest ładna,zadbana i umie troche smacznych rzeczy ugotować to z łatwością doszkoli się w kuchni :) Taka kobieta to skarb.

Gość gość
taaaaaaaa, spelniam wymogi i jakos kosza dostalam;p

polak o2 :O :D Chyba nawet nikomu się nie chce dyskutować :D

Gość gość
Nie rozumiem. Co takiego atrakcyjnego widzicie w dziewicach?.Przecież wiadomo ze jak dziewica np 25lat to pewnie niedorobiona, zresztą takie sa zazwyczaj mało atrakcyjne z wylądu. Po za tym zero doświadczenia, bedzie leżała jak kłoda.. Taka kobieca wersja prawiczka. Faceci którzy szukają dziewic sami nimi są, albo mają jakieś kompleksy i nie chcą wyjść na tych "mniejszych"po poprzedniku.

Gość gość
Ja jakoś szczególnych wymagań nie mam. Z pewnością najbardziej istotną zaletą kobiety jest to by mnie poprostu chciała. Niestety, nawet tej jednej rzeczy nie mogę u naszych beznadziejnych kobiet znaleźć.