Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trtdryydu

Czy któraś z was ubiera sie młodzieżowo mimo wieku?

Polecane posty

Gość trtdryydu

np. ma 27 lat albo i więcej i ma bluzki w myszke miki? (taki głupi przykład) młodzieżowe kolorowe ubrania?

Gość dfsdfsd
Nie ubieram sie w bluzki z myszka miki, ale czesto kupuje w junior section, bo maja mniejsze rozmiary, a ja jestem drobnej budowy. Mozna wiele fajnych rzeczy znalezc, nie koniecznie z glupimi nadrukami i bling bling.

ja mam 25, myszek miki nie noszę , ale trampki, kolorowe t-shirty,arafatki i glany się zdarzają ;) generalnie nie przejmuję się opinią innych co do mojej garderoby. Nie mam zamiaru się męczyć w garsonkach żeby innym się milej patrzyło.

Gość *Ola1981*
"Mimo wieku", ale to zabrzmiało ;) Już myślałam, że pytanie zadała pięćdziesięciolatka :) (Nic do pań w tym wieku nie mam - tylko przykład) Mam 31 lat i ubieram się tak jak 15 lat temu. Ale nigdy nie nosiłam jakichś wyjątkowo jaskrawych czy młodzieżowych ciuchów ;) Raczej sportowy styl: dżinsy, koszulki, czasem trampki czasem szpilki. Fryzura? Od 20 lat koński ogon, na większą imprezę kok. Wyglądam też na te 17-18 lat. Czasem są śmieszne sytuacje przez to ;)

Gość ja mam w pracy wiekszosc
mlodych dziewczyn, wypindrzone że hoho. mam 25 lat i ubieram sie "na lajcie" koszulki z roznymi nadrukami, jakies koty, kroliki, Simpsonowie :D wiec czasem czuje sie troche glupio, ale w sumie w doopie to mam ;)

Gość do zmuszana ale bez podszywu
chodzę jakoś tak inaczej niż wszyscy. Spodnie z niższym krokiem czy nie wiem jak to nazwać, jakieś blużki nietoperrz to się nazywa czy coś, z jednej strony mam włosy bardzo wycięte(bo odrosły a tak to wygolone), czasem leginsy i te blużki, sukienki na szelkach plus śmieszne rajstopy. W tym roku skończę 29 lat. Dodam że na ulicy nikt się ze mnie nie śmieje.