Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość negatywna pani

test negatywny a pomimo to ciąża?

Polecane posty

Gość negatywna pani

czy miała któraś z was tak? robiłam test w dniu w którym powinna być miesiączka i nic jedna krecha a teraz mija już jakiś miesiąc od tego czasu a okresu dalej nie ma. nie mam żadnych mdłości czy coś jedyne co to to że w nocy mam straszne dreszcze i muszę spać strasznie grubo ubrana nie wiem czy to obaw ciąży czy zrobić jeszcze test czy jak...

Gość Ja tak miałam teraz
od 26 grudnia nie miałam miesiączki i dostałam ją dopiero parę dni temu- 2 marca. Też robiłam test, który wyszedł negatywnie. Taka sytuacja oznacza, że w m-cu w którym nie ma miesiączki, a też brak jest ciąży, to kobieta ma cykl bezowulacyjny. Lekarz mi powiedział, że każda kobieta ma tak średnio 2 razy w roku. Tak więc pewnie teraz masz to samo. Głowa do góry i będzie git, a @ nadejdzie.

Gość negatywna pani
no sama nie wiem spóżnia się w sumie 21dni

Gość Ja tak miałam teraz
ja dostałam po 68 dniach!!! To może idź do gina, bo możliwe, że masz torbiele na jajnikach. A tak w ogóle to staracie się o dziecko czy po prostu jak będzie, to będzie?!

Gość negatywna pani
powiem Ci tak nigdy się nie zabezpieczaliśmy ale nie staraliśmy się o dzecko że tak powiem wiec sama nie wiem co myśleć wiesz stosunek przerywany i zawsze było spoko żadnych problemów... a jeśli chodzi o torbiele to chyba nie bo raczej zawsze wszystko było w porządku i okres zawsze na czas