zalamana_ciaza 0 Napisano Marzec 6, 2012 Zrobiłam test 20 dni od zaplodnienia (płytkowy, amil) czy moze byc wiarygodny? dodam ze był wynik negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 7, 2012 sadze,ze raczej wiarygodny. Mi wyszedl 17 dni po stosunku . A ile @ sie spoznia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zalamana_ciaza 0 Napisano Marzec 7, 2012 jeszcze sie nie spoźnia, spodziewany okres dopiero mam mieć 10/12 i boje sie ze zrobiony test przed @ moze byc niewiarygodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgbm Napisano Marzec 7, 2012 a skad wiesz kiedy bylo zaplodnienie??? moze masz na mysli stosunek?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 7, 2012 aha,rozumiem. To poczekaj teraz do terminu @ i zrob jak nie dostaniesz,bo tak to moze byc faktycznie niewiarygodny. A jesli nie wytrzymasz,to bete moze zrob,bo to da ci 100 procent nawet przed @ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Marzec 7, 2012 Test robiony za wcześnie może być niewiarygodny. Mnie wyszedł pozytywnie dopiero 3 dni po terminie okresu, ten z dnia i wcześniejszy byłby negatywne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 7, 2012 miarka,tez tak mialam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zalamana_ciaza 0 Napisano Marzec 7, 2012 Moja historia co o tym myślicie? - hey dziewczyny, mam normalnie schizy ze jestem w ciązy, błagam pocieszcie mnie, że sobie to wmawiam otóz moja sytuacja wygląda następująco: Okres dostałam około 7/8 lutego, gdy miałam już końcówkę okresu(praktycznie go nie było) czyli 15/16 kochałam się bez zabezpieczenia- stosunek przerywany. 26 zauważyłam brązowe upławy, później zmieniły się one na białe i przezroczyste. Dziś mnie zaczął boleć brzuch mniej więcej na wysokości pępka. Dodam że mój cykl trwa 30/32 dni. Jakie są szanse że to ciąża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfdfdf Napisano Marzec 7, 2012 minimalne:) oj zeby tak latwo bylo zachodzic w ciaze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 7, 2012 nie sadze aby to ciaza byla . Ktory to byl dc ? 5,6 ? Te dni nie sa takie plodne,co tez mie znaczy,ze w ciaze zajsc nie mozna. Zrob jeszcze jeden test w terminie @. A co do stosunku przerywanego,to uwierz,ze mozna zajsc,bo ja tak zaszlam i znam 2 osoby,ktore takze w ten sposob zaszly . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zalamana_ciaza 0 Napisano Marzec 7, 2012 piersi zaczeły mnie boleć tak jak na @, ale co mnie martwi to ból w okolicy jajników, mam nadzieje ze to właśnie objawy @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 7, 2012 piersi bola i na @ i w ciazy,tak samo z bolem w podbrzuszu. Nie stresuj sie.bo to @ ci opozni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość simbada kobieta Napisano Marzec 7, 2012 Od jakiego "zapłodnienia" najwyzej od dnia stosunku...Jest za wcześnie na test. Ciaza raczej mało prawdopodobna przy cyklach 30/32 dni bo owulację powinnaś mieć ok 16 - 18 dnia cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zalamana_ciaza 0 Napisano Marzec 7, 2012 no tak, tak pomyliło mi się, chodziło mi o stosunek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach