Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to niesprawiedliwe

Moja kolezanka nabija się z wszytskich

Polecane posty

Gość to niesprawiedliwe

Uwaza sie za najpiekniejsza najmądrzejszą i smieje się z czyjejs krzywdy a najgorsze w tym wszystkim jest to, zę kazdy ją lubi i zabiega o jej wzgledy. Ja nie jestem taką osobą jestem skromna i szkoda mi poprostu nabijac sie z ludzi skrzywdzonych przez chorobę czy bednych no i inni mają mnie w dupie. Przykro mi jest z tego powodu, ze ludzie ją bardziej lubią niż mnie, mnie mają gdzies ją ciągle gdzie zapraszaja na imprezy itp a o mnie nikt nie pamieta

Gość bez ograniczeń
bo niektórym może takie zachowanie się podoba i dlatego ją zapraszają

Gość bez ograniczeń
a Ty jej tego zazdrościsz ?

Gość to niesprawiedliwe
Nie potrafię być taka a chciałabym moze nie tyle co nabijac sie z ludzi, ale zeby inni chcieli przebywac w mim towarzystwie. Na chwile obecna widac ze jestem pomijana przy wyjsciach na imprezy. Powiedzicie dlaczego kogos nie zapraszacie na wspolny wypad?Co takiego jest w danej osobie, ze nie macie ochoty jej zapraszac?

Gość bez ograniczeń
jeszcze się wyszalejesz

Gość to niesprawiedliwe
Nie zazdroszcze jej tego, ze sie nabija z ludzi bo nie uwazam to za atut. Raczej zazdroszcze jej teo, ze ludzie bardzo szybko odczuwaja jej brak. Lubia przebywac w jej towarzystwie, ona jest rozchwytywana

moze to kwestia tego ze ty jestes skromna a ludzielubia do zabawy rozrywkowych pacanow co lubia z siebie robic idiotow...moze zamiast cvzekac na zaporszenie sama cos zorganizuj, jesli ty sie na to nie otworzysz to inni nie beda iedzieli ze lubisz sie dobrze bawic..ale ty musisz byc pewna ze chcesz sie tak bawic jak inni bo jsli to zabawy typu kto wiecej wypije albo obgadywanie chorych ludzi czy gras w oblesnia butelke to oszczedz sobie ..przynajmniej oszczedzisz sobie moralniaka

Każdy ma osoby z którymi się czuje dobrze i takie z którymi gorzej. Znam osoby które irytują wielu, ale blisko przyjaźnią się z lubianą osobą i to decyduje o tym, ze są zapraszane. Różnie jest, ale generalnie wystarczy być w miarę sympatycznym i wykazywać w ogóle chęci do bywania gdziekolwiek. Jak przy Tobie jest prowadzona rozmowa o wyjściu gdzieś to jak się zachowujesz? Udajesz, ze nie słyszysz i czekasz aż skończą ten temat?

Gość to niesprawiedliwe
Tak raczej nic nie mówię, czekam aż skończą i rzucą hasło idziesz z nami. Zwykle w towarzystwie mało mówię bo akurat w chwili obecnej oni sie bardzo dobrze znaja ja ich troche mnie. Ciezko jest mi sie otworzyc przed kims. Ale tak jest onia mówią o imprezie ja się nie właczam ani nie rzytakuje ani nic tylko słucham i się uśmiecham

Zwykle jest tak, że jeśli kogoś nie chce się gdzieś zapraszać to się przy nim o tym nie rozmawia. A jeśli ktoś nie wykazuje zainteresowania tematem to się przyjmuje ma to w dupie ( w tym przypadku nie ma ochoty iść nigdzie), a nie każdy będzie się specjalnie Ciebie pytał czy idziesz z nimi. Szczególnie jak nie jesteś już nowa w towarzystwie (słabiej się znasz, ale nowa nie jesteś) Musisz pokazać, ze w ogóle masz ochotę z nimi gdzieś wyjść. Będzie coś omawiane możesz się spytać co przynieść, albo, że gdzieś tam tego dnia jest fajny wieczór tematyczny itp A skoro nie dajesz im się poznać, mało mówisz itd to co sądziłaś, ze wszyscy będą się starać o Ciebie, byś im zaufała i pokazała swoją prawdziwą twarz? Skoro nie chcesz za bardzo rozmawiać to Twój problem i nadskakiwać nikt nie będzie

Gość to niesprawiedliwe
Ok ale powiem szczerze, że brakuje mi odwagi :( a co powinnam się ich następnym razem spytać ej to może i ja się z wam wybiorę bo mam ochotę gdzies pojść. Z tego co widziałam to pytali sie innych czy idą

Jak się przyzwyczaili, że Ty nie wykazujesz chęci to już moze i nie pytają Ciebie. Generalnie chuj wie, wg mnie spytać się nie zaszkodzi. Nie chce też mówić, ze wszystko będzie różowo, słodko i przyjaźnie, bo ludzie różni są. Ale no nie pozwól by strach Cię blokował, masz ochotę wyjść, znajomi się zbierają to idź:)