Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsghhf

czy ktoś się orientuje jak to jest???

Polecane posty

Gość dsfsghhf

byłam na pierwszym zjeździe na studiach. szkoła do bani, więc zrezygnowałam. Zapłaciłam 1000 zł za pół semestru i 500 zł wpisowego. w umowie było,że zwracaja część kasy, ale nie całość. złożyłam podanie, że chcę zrezygnować i proszę o zwrot kosztów. nie poszłam już na kolejne zajęcia po tym podaniu. co teraz robić? zabrać dokumenty to na bank, ale co dalej. w dziekanatu mimo,ze wzięli mój numer to wsprawuie kasy się nie odzywaja minął tydzień. co dalej robić? jakie są szanse na zwrot kosztów i ile mogą zwrócić jak byłam na pierwszym zjeździe a zjazdów jest 10?

Gość again222
ja w tym roku miałam identyczną sytuację ale... zapłaciłam 1200zł za cały semestr, jednak byłam na 4 zjazdach po czym zorientowałam się że wybrałam złą uczelnie oraz nie ten kierunek.. niestety;( w dziekanacie podpisałam rezygnacje z studiów oraz zgodę na odebranie 600zł w gotówce w określonym w umowie terminie. Po bodajże dwóch tygodniach od podpisania umowy, poszłam na umówione spotkanie w dziekanacie, po czy zostały mi wypłacone pieniądze oraz wydane dokumenty. Możliwe ze Twoja uczelnia działa na innych zasadach, dopytaj się w dziekanacie lub zadzwoń do nich, bo tutaj nikt Ci nie pomoże, wiele uczelnie działa w rożnych sposób jeśli chodzi o rezygnacje. To tyle ode mnie;)

Gość dsfsghhf
?????????????

Gość dsfsghhf
dzięki wielkie za odpowiedź ;)

Gość again222
jeśli można wiedzieć jaki kierunek studiów wybrałaś?