Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elisska

Romans z pracodawcą - chwilowe zauroczenie to normalne? Kielce Skarżysko...

Polecane posty

Gość Elisska

Dziewczyny pomóżcie, Chciałam zarobić i zgłosiłam się do pracy jako fotomodelka reklamowa. najpierw zanim zrobiłam sobie sesję chciałam sobie zrobić zdjęcia takie dla siebie na go ale wstydziłam się rozebrać. Kiedy robiłam zdjęcia na po drugiej sesji zdjęć do gazetki reklamowej poprosiłam fotografa żeby mi zrobił taki zdjęcia tylko prywatne ale i tak się wstydziłam. Tak naprawdę przygotowywałam sie do tego 2 godziny. Chłopak który mi robił zdjęcia i jeszcze za to płacił pokazał mi akty w swoim albumie i powoli sie przekonałam. Nie wiem czy tak jest normalnie ale kiedy robiłam te zdjęcia całkiem nago poprosiłam fotografa żeby też zdjął koszule żeby mi było lepiej. Tydzień później robiliśmy kolejne zdjęcia do gazetki a że podobały mi się moje akty poprosiłam o zrobienie kilku zdjęć dodatkowo. Nie wiem co się ze mna stało ale sama z siebie byłam tak podniecona że poprosiłam (sama nie wiem jak mi to przeszło przez usta) żeby mi zrobił minetkę bo chciałam się rozluźnić on się tylko uśmiechnął i dalej robił zdjęcia a we mnie jakby coś strzeliło - nigdy sie tak nie zachowywałam - podeszłam do niego zaczęłam go rozbierać i całować i zaczęliśmy się kochać. Kiedy było po wszystkim czułam sie świetnie i robiliśmy zdjęcia do prawie do północy. Dodam że to był długi wolny i piękny seks, Jak mam sie teraz zachować? Wstydzę się iść na nowe zdjęcia mimo że było cudownie, pomóżcie !

Gość Elisska
niewiem jakie sa aktualnie ceny-ile wziasc za loda?

Gość NieUstraszony
A dobrze ciągniesz druta?

Gość Elisska
Forum jest po to by porozmawiać, poradzić tak myślałam a teraz widzę że na furum jest jakiś niewyżyty seksualnie cymbał który prawdopodobni ejest jeszcze prawiczkiem. Odczep się od tego tematu bo pokazujesz tylko jakim jesteś zerem

Gość Elisska
posralam sie i teraz smierdzi w pokoju-co zrobic?

Gość Elisska
Kurcze i zapomniałam dopisać że podczas robienia tych zdjęć on kochał sie ze mną analnie to bylo dla mnie przecudowne przeżycie. Po wyciągnięciu penisa z pupci był jak brązowy lizak i tak bardzo nalegał żebym mu zrobiła z polykiem i się zgodziłam :-( cuchnęło jak z Warszawy do Madrytu ale dałam radę i to właśnie jest tym najważniejszym powodem że nie wiem jak mam się teraz zachować. On napewno o mnie myśli że jestem jakimś stolcojadem :-( Co myślicie udać sie na kolejne zdjecia ???Z

Gość askljsddccd
dobre!!!!!:D