Onaaaa 256 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Na co chora jesteś A to już teraz są tylko wizyty kontrolne i mam nadzieję że tak zostanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mi zawsze szybko termin dawali to nie było potrzeby prywatnie iść. Ja nie lubię tych przychodni nfz lekarzy o matke to miałem wrażenie że chcom zebym blagal o wizytę domowom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 3 godziny temu 57 minut temu, Onaaaa napisał: Czyli wynajem. Dziwne słowo pierwsze słyszę. mopsiarze uzywaja slowa komorne bo nigdy nie wynajmowali normalnie tylko placili miastu komorne czyli czynsz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 256 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: Ja nie lubię tych przychodni nfz lekarzy o matke to miałem wrażenie że chcom zebym blagal o wizytę domowom A kto lubi? Nienawidzę szpitali i lekarzy i tego klimatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 3 godziny temu 57 minut temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Ciekawa lachon była na emigracji z typem robili wykonczeniiwke odlozyli milion złotych kupili 5 mieszkań w Bytomiu super interes a komu to wynajma jak tam nikt nie chce mieszkac ? golebie hoduja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Libed napisał: nic nie wpisywalem poza tym przeciez na allegro po wieku sie nie da szukac uzytkownikow kupowalem cos na ps i ktos mial opis na olx jak lezak w stylu "inni cie oszukaja ja jestem kolekcjonerem zadbane mam etc. " skladnia jak u niego, to bylo na olx i tomek miejscowosc brody i sobie z lezaka zazartowalem a on jak zawsze mial atak paranoi ze nienawidzi imienia tomek to jak to napisal to tym bardziej sobie zartowalem bo widzialem ze albo trafilem albo faktycznie nie lubi Zacytowales mój post który był o tym jak łatwo kurdupel znalazł nowe ogłoszenie anastazji na escorcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Libed napisał: mopsiarze uzywaja slowa komorne bo nigdy nie wynajmowali normalnie tylko placili miastu komorne czyli czynsz Jaki ty jesteś zawistny najpierw spowodowales że straciłem 200tys oszczędności życia bo sobie kupiłem dobrze nVidiie i etf na spx po 50% to swoje mądrości zasiales niepewności wyborów moich akcji A teraz pretensje ze będę mopsiarzem? Było się nie wtracac w giełdzie mojom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 3 godziny temu 32 minuty temu, Onaaaa napisał: Mi nie idzie nie umiem. Miałam to zrobić w tydzień a nic nie idzie. Kolega miał panele kraść a nie pomalowane. Chyba muszę wziąść kogoś z ogłoszenia by pomalował. wyslij kolege na katalizatory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Zacytowales mój post który był o tym jak łatwo kurdupel znalazł nowe ogłoszenie anastazji na escorcie. Anastazja powinna znaleźć gacha i zacząć robić bombelki to byłby lepszy interes niż dawanie tyłka za kasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 15 minut temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Matka raz mi załatwia tomografie na nfz ale nie poszedłem bales sie ze schizoferenia wyjdzie na tk ? twoj mozg sie broni przed diagnoza schizofrenii ty dobrze wiesz ze ja masz Edytowano 3 godziny temu przez Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Libed napisał: super interes a komu to wynajma jak tam nikt nie chce mieszkac ? golebie hoduja ? 150k mieszkańców, 5 się znajdzie nie każdy tylko wawka niektórzy mają wywalone gdzie zyjom byle anastazje była w sypialni i byle jaka praca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 256 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Libed napisał: wyslij kolege na katalizatory Oj tam pomyłka w wyrazie. Promyk pracuje to nie trzeba mu kraść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 256 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Jaki ty jesteś zawistny najpierw spowodowales że straciłem 200tys oszczędności życia bo sobie kupiłem dobrze nVidiie i etf na spx po 50% to swoje mądrości zasiales niepewności wyborów moich akcji A teraz pretensje ze będę mopsiarzem? Było się nie wtracac w giełdzie mojom Jak to on spowodował? Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Anastazja powinna znaleźć gacha i zacząć robić bombelki to byłby lepszy interes niż dawanie tyłka za kasę Otóż to miała okazję ja już nie chce o tym myśleć nie rozumiem tej dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 256 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: Otóż to miała okazję ja już nie chce o tym myśleć nie rozumiem tej dziewczyny Czyli przyznajesz że to nie ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Jaki ty jesteś zawistny najpierw spowodowales że straciłem 200tys oszczędności życia bo sobie kupiłem dobrze nVidiie i etf na spx po 50% to swoje mądrości zasiales niepewności wyborów moich akcji A teraz pretensje ze będę mopsiarzem? Było się nie wtracac w giełdzie mojom jutro spowoduje powódz i wybuch wulkanu a wczoraj spowodowalem blackout Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: 150k mieszkańców, 5 się znajdzie nie każdy tylko wawka niektórzy mają wywalone gdzie zyjom byle anastazje była w sypialni i byle jaka praca dlatego tam sa najtansze mieszkania ze zostali sami menele bezrobotni i emeryci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Libed napisał: mopsiarze uzywaja slowa komorne bo nigdy nie wynajmowali normalnie tylko placili miastu komorne czyli czynsz Też pierwsze słyszę o takim słowie cholera jakiś zacofany jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak to on spowodował? A piepszyl że kupiłem na górce że spodnie do 0 różne rzeczy pisał już nie pamiętam dokładnie w każdym razie zasial niepewności później inni też się wtracali już na bessie że wszystko strace wyjmij póki czas a dzisiaj się smiejom że sluchalem rad randomow z forum dyskusyjne Tylko że nie widzom jakie to emocje gdy masz wszystkie oszczędności życia w giełdzie i wybucha wojna i przezywa się spadki kapitału 12500 nawet doba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak to on spowodował? znam czarodziejskie zaklecia pisze abrakadabra i sie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: A piepszyl że kupiłem na górce że spodnie do 0 różne rzeczy pisał już nie pamiętam dokładnie w każdym razie zasial niepewności później inni też się wtracali już na bessie że wszystko strace wyjmij póki czas a dzisiaj się smiejom że sluchalem rad randomow z forum dyskusyjne Tylko że nie widzom jakie to emocje gdy masz wszystkie oszczędności życia w giełdzie i wybucha wojna i przezywa się spadki kapitału 12500 nawet doba no i straciles podobno wiec o co pretensje prawde ci pisali ja ci pisalem zawsze co warto kupic wg mnie. dzisiaj bym ci napisal zeby jutro kupic kernel i za rok sprawdz czy bys zbankrutowal cena jakeis 19zl Edytowano 3 godziny temu przez Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli przyznajesz że to nie ja? Pewności nie ma ale brzydko się zachowala porzucić na bessie zakochanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Libed napisał: jutro spowoduje powódz i wybuch wulkanu a wczoraj spowodowalem blackout Nie miałem wtedy doświadczenia łatwy byłem do manipulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Libed napisał: no i straciles podobno wiec o co pretensje prawde ci pisali ja ci pisalem zawsze co warto kupic wg mnie. dzisiaj bym ci napisal zeby jutro kupic kernel i za rok sprawdz czy bys zbankrutowal cena jakeis 19zl Gdybym nie wyjol miałbym z 1,5mln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Gdybym nie wyjol miałbym z 1,5mln tak tak a jakbys puscil lotto to bys mial 2 ty i te twoje urojenia. jakbys kupil po roku pozniej to bys mial 3 miliony itd. wszyscy wiedza ze to urojenia zadnych inwestycji nie bylo i od pcozatku ci to pisali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 3 godziny temu miliony na gieldzie byly tak samo jak byl zabójczy golab polujacy na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Libed napisał: tak tak a jakbys puscil lotto to bys mial 2 ty i te twoje urojenia. jakbys kupil po roku pozniej to bys mial 3 miliony itd. wszyscy wiedza ze to urojenia zadnych inwestycji nie bylo i od pcozatku ci to pisali Kupione miałem nVidii po 22 i 27 za 220tys dzisiaj kurs 109 a był szczyt 160 jakoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Kupione miałem nVidii po 22 i 27 za 220tys dzisiaj kurs 109 a był szczyt 160 jakoś a ja pamietam jak pisales ze kupiles po 295 jak spadlo na 190 to pisales ze trzeba sprzedac bo idzie bessa i trzeba trzynmac gotowke i kupisz jak bedzie po 60 tak wiem ze byl split a unity ze kupujeszjak bylo po 38 bo idzie na 150 moze 200 i kazdy beke z ciebie cisnal Edytowano 3 godziny temu przez Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Libed napisał: a ja pamietam jak pisales ze kupiles po 295 jak spadlo na 190 to pisales ze trzeba sprzedac bo idzie bessa i trzeba trzynmac gotowke i kupisz jak bedzie po 60 tak wiem ze byl split Tak kùrwa miszczuniu rozkminiaj dalej kolejne 5 lat nad giełdą leżaka... Nie lepiej śmieszne kotki na jutube obejrzeć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Libed napisał: a ja pamietam jak pisales ze kupiles po 295 jak spadlo na 190 to pisales ze trzeba sprzedac bo idzie bessa i trzeba trzynmac gotowke i kupisz jak bedzie po 60 tak wiem ze byl split a unity ze kupujeszjak bylo po 38 bo idzie na 150 moze 200 i kazdy beke z ciebie cisnal Był split 1:10 więc kupiłem po 220 i 270 to jakby teraz 22 i 27 bo by mi dopisali 0 do akcji ilości Unity dobrze przewidywalem ale bylem zbyt chciwy np ostatnio co zagralem przed szarkiem to wiedziałem gdzie pójdzie ale chciałem dorobić po drodze dodatkowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach