Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kowalski445

Co to za uczucie jak śniło mi się miejsce, które myślałem, że istnieje?

Polecane posty

Gość kowalski445

Trudno mi to trochę opisać, ale miałem 2 razy tak, raz ze wspomnień wynikało, że byłem kiedyś w takiej wiosce gdzie tylko jeden dom i okragły mały las, tak jak stadion, tyle że drzewa same. Okazało się, że do tego nie mogło dojść, nikt nie był w stanie wytłumaczyć o co i o jaką wioskę mi chodzi. A niedawno miałem sen i śnił mi się cmentarz obok takiej wieży jednej, mam uczucie, że już kiedyś miałem pewność, że tam naprawdę jest cmentarz, lecz wcale nie, to niemożliwe. Jak to wytłumaczyć? Skąd przekonanie, że bylem w miejscu, które wcale nie istnieje, lecz tak silnie czuje, że jednak byłem tam?

Gość hjjhjkhkj
deja vu

Sny to wydarzenia które cię spotkały w ostatnim czasie. Może oglądałeś jakiś film przyrodniczy więc drzewa ci się śniły, byl mecz więc stadion, pokłóciłeś się z kimś więc potwór itp. to wszystko się lączy i wychodzą śmieszne sny.

Gość dezawi
:) to tylko sny nasz umysl kazdy to ma choc 1 raz mial takie uczucie ze w tym miejscu juz kiedys byl

Gość kowalski445
Jesteś pewien? no nie wiem. Tutaj nie mam okazji, przynajmniej w 1 przypadku, przekonać się czy naprawdę istnieje ta wioska, a czuję, że byłem tam, chociaż wszyscy z rodziny twierdzą, że żadna taka wieś nie istnieje.

Gość pij mleko będziesz kaleko
sen proroczy męczy oczy :classic_cool:🖐️

Gość kowalski445
Dodam, że uczucie przebywania w tej wiosce mam od kilku lat, tak jak to drugie, po prostu ostatnio mi się przypomniało jak sen miałem :)

Gość a ja mialam wczoraj taki sen
sni mi sie karawan czarna podjezdza wyciagaja trumne i ida do bloku na przeciwko ja to widze z okna widze tez ta osobe co zmarla ale sie rusza jeszcze rekoma ruszala twarzy nie widzialam ale blok tak i ulica moja przebudzila mnie suchosc w ustach napilam sie i polozylam dalej mi sie sni ze jestem na cmentarzu czysty zadbana ale malo miejsca na nim dyskutuje w tym snie z moja mama? co sadzicie moze ktos sie zna na snach?

Gość Mska..
hehe,ja mam cos podobnego,ale sni mi sie np,jakaś wiocha ale w średniowieczu i mam wrażenie że ja poznaje,jakbym tam była! może i kiedys byłam,ale w innym wcieleniu,kto wie?nigdy wogóle miejsca nie widziałam na oczy a mi sie tez nieraz śni tak jak tobie,a w rzeczywistosci go nie ma.....mam wrażenie ze to ma coś wspólnego albo z naszą podświadomością (lękami i marzeniami),albo z naszymi poprzednimi życiami,bo w reinkarnacje można wierzyć bo jest logiczna