Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZACIEKAWSKA

Publiczna masturbacja

Polecane posty

Gość ZACIEKAWSKA

Hej dziewczyny, czy zgodziłybyście się popatrzeć za pieniądze (on wam zapłaci) na masturbującego się faceta w miejscu publicznym?? Tylko patrzenie aż dojdzie (wytryśnie), bez stosunku.

Gość jhhjhh
no jasne ze tak

Gość ZACIEKAWSKA
Też mi wyczerpująca odpowiedź :/

Gość jhhjhh
no proste pytanie prosta odpowiedz.Kreci mnie jak facet sam sobie robi dobrze

Gość Trial
Zgłaszam się na ochotnika będe sie przy was onanizował już jestem podniecony na samą myśl! Fiuta wyciągłem z przyporka trzymam w dłoni.Skórka sama mi się ściągła odkryła się główka delikatnie ją gładze palcami robi się coraz większa!

Gość Trial
Zbiera mi się ale muszę przestać .Idę do pracy . Tak już jest że samo patrzenie kobiety jak facet się zaspokaja podnieca go . Jutro pojawie się wcześnie rano - ok!

Gość Trial
Ona na obcasach. Mam twardą pałke z rana jestem jeszcze w łóżku -nagi mam chęć sobie zwalić kutaska odezwij się!

Gość Trial
jhhjhh- ty też lubisz patrzeć fajnego mam z rana twardy jest

Gość Trial
Trzymam go w dłoni ściągam skure główka się świeci lubie się tak bawić zaczynam trzepać szybciej

Gość Trial
Skóra czy skura wiadomo o co chodzi. Patrz na mnie podnieca mnie to powstrzymuje się od wytrysku ale zrobie to przy Tobie!

Gość Trial
Lubie się spuszczać na tyłek nogi jak kobieta jest w rajstopach lub pończochach zaraz się spuszcze!

Gość Trial
Niewytrzymałem sperma wytrysła na mnie - lubie opryskać się spermą wcieram ją w siebie nie raz troche lizne z palca!

Gość Trial
Było tak mi dobże, że zwaliłem sobie kolejny raz, marząc o dziewczynie która na mnie paczy. Tym razem strzał poszedł prosto na monitor i klawiature, którą potem dokładnie wylizałem.

Gość glupi sie jednak rodza
ludozerca zjadasz niepoczęte zycie i trafisz do piekla a tam juz sobie z toba poradza

Gość Świetna
Świetna sprawa :) Może to być ciekawe :) Jest jakaś chętna na takie spotkanko??? Zapłacę :)

Gość Przed wytryskiem
Onanizowałem się kiedys jadąc pociągiem.Robiłem to w ten sposob że włożyłem rękę do kieszeni i pocierałem kciukiem głowkę.Trwało to dosc długo.Siedząca kobieta zorientowała się co robięzerkała na mnie ciągle a ja nie mogłem przestac.Wytrysk miałem do kieszonki.Ale było wartobyło zarąbiscie.

Wszystko odbywa sie w mozgu! Czlonek czy lechtaczka i tak impulsy sa analizowane i przetwarzane w mozgu a tam osrodek seksu dzila calosciowo z osrodkiem wzroku sluchu ,dotyku itd abyw koncu uruchomic cos co sie nazywa orgazmem ale tak naprawde jest bardzo zlozonym i wielowartswowym procesem Na ktorego skaladaja sie miedzy innymi skurcze podbrzusza,wytrysk koktailu hormonalnego do krwi,odczuwanie przyjemnosci itd Proces ten jest wciaz badany i co roku cos tam nowego jest wykrywane.Generalnie opinia jest taka ze w czasie orgazmu caly nasz organizm jest w jakiejs czesci aktywizowany poprze lancuszek mikroreakcji. Facet masturbujacy sie publicznie moze wiec czerpac z tego przyjemnosc bo podraznia receptory niekoniecznie skoncentrowane na penisie. Przeciez kobieta moze miec orgazm od samego dotyku reka jej np ramienia:)! ZAlezy to od jej wrazliwosci.To samo u faceta :)

Wszystko odbywa sie w mozgu! Czlonek czy lechtaczka i tak impulsy sa analizowane i przetwarzane w mozgu a tam osrodek seksu dzila calosciowo z osrodkiem wzroku sluchu ,dotyku itd abyw koncu uruchomic cos co sie nazywa orgazmem ale tak naprawde jest bardzo zlozonym i wielowartswowym procesem Na ktorego skaladaja sie miedzy innymi skurcze podbrzusza,wytrysk koktailu hormonalnego do krwi,odczuwanie przyjemnosci itd Proces ten jest wciaz badany i co roku cos tam nowego jest wykrywane.Generalnie opinia jest taka ze w czasie orgazmu caly nasz organizm jest w jakiejs czesci aktywizowany poprze lancuszek mikroreakcji. Facet masturbujacy sie publicznie moze wiec czerpac z tego przyjemnosc bo podraznia receptory niekoniecznie skoncentrowane na penisie. Przeciez kobieta moze miec orgazm od samego dotyku reka jej np ramienia:)! ZAlezy to od jej wrazliwosci.To samo u faceta :)

Gość akarkikar
świetna - chcesz popatrzeć to napisz mati.37@interia.eu