Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

ja tam moge sie zajmowac domem i wychowywac dziec a kobieta niech zarabia na dom

Polecane posty

Gość offermus
przecież ty umrzesz prawiczkiem idioto, myślisz że jakaś kobieta by chciała żebyś ją zapłodnił downie ?

Gość aloha :)
fajna propozycja, ale już jestem zajęta ;) i obawiam się, że z moich pensji się rodziny na dobrym poziomie nie utrzyma :)

Gość czyrax
nadal w to wierzysz ?

ja duzo bym ie zarabial wiedz wolal bym ja sie zajmowac tymi sprawami lepiej by mi to wyszlo niz zarabianie

Gość karolinka......
Ja żyję w takim związku i jestem z tego bardzo zadowolona. Przynajmniej nie musze gotować, brr.

żartowałam :) nie wyobrażam sobie, żeby którekolwiek w związku siedziało w domu i nic nie robiło pół życia :) sama teraz siedzę w domu (jeszcze rok) i czuję się jak pasożyt, bo wyprać, wyprasować i ugotować umie również mój mąż i wcale nie zajmuje jakoś dużo czasu... tyle, że nie wrócę do pracy na dwa etaty, bo dziecka w żłobku czy przedszkolu nie można trzymać od 6 do 22 ;)

Gość czyrax
a zarabiasz cos teraz ?

Gość czyli co jak to ma wyglądac
kobieta pracująca ma wyskoczyc z prcy na godzinkę, urodzic w tym czasie dziecko i dać tobie na wychowanie i biec z powrotem do pracy?

tak, całe życie opracowałam na dwa etaty, więc teraz z dwóch prac nadal dostaję, ale po macierzyńskim baj baj jedna praco, bo muszę wybrać która jest lepsza (chyba ta na 7 rano, żeby popołudnia były wolne), bo dziecka samego nie zostawię :)

a co tylko kobieta ma sie zajmowac domem i dziecmi raz moze byc to facet co tylko wy macie na to monopol

na macierzyńskim mamy monopol, żeby dojść do siebie po porodzie, na wychowawczym już nie, ale u nas i tak nikt nie skorzysta z wychowawczego

a zajmować się domem i dziećmi będziemy oboje, bo żadne z nas się nie nadaje na określenie kury domowej :)

Gość ble ble i jego genialne
pomysly pomijajac ze nigdy nie bedziesz mial zony i dziecka ten temat jest bez sensu od razu widac ze udozsamiasz sie ze swoja matka radze sie udac do psychologa

musiałbyś sprzątać, gotować obiady -nie zupki w proszku, robić zakupy, pilnować rachunków, myć okna, robić pranie, zajmować się dzieckiem, (przewijać, karmić, chodzić na spacery, pilnować wizyt u lekarza, szczepień, uczyć poprawnej polszczyzny, odrabiać lekcje) nie dałbyś rady