Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbapappa29

sobieski na weselu?

Polecane posty

Ja się spotkałam z sobieskim, panem tadeuszem, palace, stockiem. Bywa też krupnik, bols, smirnoff i różne inne ;)

Gość zapytam?
a co myslicie o Żołądkowej Gorzkiej białej?

ona powoli powraca na sklepy, ale jej jakosć jest bardzo zła, i to każdy mówi, że żąładkowa deluxe to już nie to samo co 1,5roku temu,

Jak dla mnie krupnik to troche przesada:) Sama wychodze za mąz za ponad rok i oczywiscie nie kupimy finlandi,bo jest za droga ale juz zdecydowanie wolę Zołądkowa Delux albo Bolsa:)

Gość domiiinika
No jak właśnie też chcę coś ze środkowej półki nie koniecznie najtańszego, ale też n ie po 30 zł butelka. Tak max do 22 zł/za butelkę mogę dać. Ale nie wiem co wybiorę chciałabym by była ładna butelka w miarę.

akurat soplica pod względem cenowym jest tańsza niż krupnik, tylko porównując ceny 0,5l krupniku a 0,7soplicy, i ja dlatego się waham czy kupować krupnik 0,5 czy soplicę 0,7

Nie wiem według kogo jest ustanowiona ta hierarchia ale ja wiem,ze o wiele bardziej mi i moim znajomym smakuje Zołądkowa czysta niz Krupnik:)

ja mialam sobieskiego,zwykla biala wodka..dokupil moj ojciec jeszcze 20 butelek zoladkowej (tej normalnej,rudej) i to poszlo tak szybko,ze szok! a kazdy mi mowila,ze na weselu musi byc biala wodka,a jednak ruda wyszla w mig!

bo wiadomo nie od dziś ze żaładkowa sie popsuła, ona nawet była wycofana ze sklepów, dopiero teraz powraca do sklepów, dlatego ja jej napewno nie kupię, ta żołądkowa biała w czerwonych nakrętkach już ma zła opinie, ja zobaczę jak bedę już całkowicie kupować, bo to bedzie albo krupnik 0,5l albo soplica 0,7l

mnie tam nie obchodzi jakas hierarchia,bo skoro w tej hierarchi starogardzka bylaby wysoko to za zadne skarby bym jej nie kupila:D Tak jak krupnika:)I opieram się o swoja opinię i opinię wielu znajomych i gosci, ktorzy będą tą wodke pic:D

Gość sdf
my po degustacji stock, palace, soplica, krupnik, zoladkowa de lux wybralismy palace. krupnik i de lux byly dobre tak przez 2 lata teraz sie "popsuly" w smaku, zreszta slyszalam ze krupnik maja wycofac z produkcji

Gość barbapappa29
byłam w biedronce a tam sobieski tylko 0,7l za prawie 28zł, pozostaje krupnik po 17,89zł za 0,5l. trzeba tylko 2 dni wczesniej zamowic i sprowadza wieksza ilosc flaszek

Gość BożenaDolnośląskie
Biała żubrówka ładna etykieka i dobra cena i najważniejsze nowość nie podróba

Gość tylko nie ona
zubrowka jest okropna!!!!!!!!

Gość wiki323
u mnie była białą żubrówka na weselu :) i sprawdziła się świetnie, goście byli zadowoleni, cały zapas rozszedł się w mgnieniu oka :)

Gość wiki323
u mnie była białą żubrówka na weselu :) i sprawdziła się świetnie, goście byli zadowoleni, cały zapas rozszedł się w mgnieniu oka :)

Gość Weronikaaa34

Gość Monika_Król
eee sobieski się strasznie zepsuł :/ ja byłam ostatnio na weselu gdzie była biała żubrówka i bardzo dobrze się ją piło nawet w dużych ilościach :D

Gość NIE CHCE MI SIE WYMYSLAĆ
my mieliśmy Żubrówkę

Zainteresowanych zakupem alkoholu na wesele, zachęcam do kontaktu. emil_1@o2.pl - wysyłam cennik wódek czystych. Jeżeli macie jeszcze jakieś preferencje co do wina, alkoholi mocnych whisky, likiery itp proszę o kontakt przygotuję atrakcyjne ceny i zapewniam wysoką jakość. Pracuję w branży więc doradzę, oczywiście źródło legalne - paragon / faktura. Pozdrawiam