Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfiougbvbc

Mój facet zawsze wcześnie ode mnie wychodzi...

Polecane posty

Gość sdfiougbvbc

Jak ja jestem u niego to jade o 11, czasami 12. Sam mnie przytrzymuje zebym zostala. A jak jest u mnie to wraca o 9, max 9,30. I jak go prosze zeby zostal to nie zostanie. Czy to nie dziwne?

Gość Kubusiowaaaaaaaa
To tez wracaj od Niego o 9, 9:30 :P

Ile ma lat? Jeśli 13 to może mama tylko do 22 pozwala mu być poza domem :)

Gość sdfiougbvbc
Wiem. Właśnie tak zrobię :P Wkurza mnie to trochę bo nastolatkami już nie jesteśmy. :P

Gość sdfiougbvbc
On ma 27 lat i mieszka sam.

Gość sdfiougbvbc
Haha samochodem ? :D Ale pierwszy raz z czyms takim sie spotkalam. Zazwyczaj facet ode mnie wychodzil o 12, czasami 1 w nocy..,, XD

to moze boi sie, ze ktos mu miejsce parkingowe zajmie :P a na jakims innym nie bedzie umial zaparkowac

Gość sdfiougbvbc
Też odpada bo ma garaż XD Ja już sobie postanowiłam że nastepnym razem wracam od niego o 9 XD I nie ma : zostan,,,

Gość asc
albo o 22 ma jakis ulubiony serial, którego nie może przegapić :p

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Wyjdz o 21 i koniec ,basta:D Tak z ciekawosci..zapytalas sie swojego faceta dlaczego wychodzi tak wczesnie od Ciebie?

Gość rffffd
nie jesteście nastolatkami a używasz XD? ;)

Gość sdfiougbvbc
Tak :D Oj bo on musi, bo jest już późno ... Rano wstajemy do pracy. Dziwne, że jak ja jestem u niego to nie musimy rano wstawac do pracy XD. I bez przesady. Jakby poszedl spac o 11,12 to by sie nie wyspal ??? szczegolnie ze mieszkamy 5 min drogi od siebie samochodem.

Gość sdfiougbvbc
Wiesz co? tego XD nauczyłam się jak używać jak grałam w pewną grę sieciową. Sama teraz widzę jak głupio to wygląda. Ale cóż ... przyzwyczajenie. Jestem młoda duchem :D

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Po prostu wyjdz od Niego o tej 21 i tyle:D Zrob tak pare razy i moze On sie czegos nauczy:D PS.Dlaczego nie mieszkacie razem?:DNie bylo by latwiej??:D

Gość sdfiougbvbc
Krótko się znamy a poza tym mi nie spieszy się do mieszkania z facetem :P Wygodniej mi bez niego :D:D

Gość Kubusiowaaaaaaaa
hehehe zebys wiedziala,ze bez faceta lepiej sie mieszka:P Ja mieszkam ze swoim X od 2 lat i czasami brakuje mi swobody we wlasnym mieszkaniu ale jak wszedzie...sa plusy i minusy mieszkania z druga osoba:P

Gość gfhgjk
nie młoda duchem tylko mentalnym gimbusem :P masz na imię Paulina i jestes z wawy?

Gość sdfiougbvbc
Mieszkam z rodzicami. Ale dom mamy duży. Oni mieszkają na parterze, ja na piętrze. Tak więc nie widzą kto ode mnie o jakiej porze wychodzi.

To wydaję mi się że on lepiej się czuje u siebie jak jesteście razem skoro ma własne mieszkanie. Ale wydaję mi się, że coś jest nie tak z nim skoro nie chce u Ciebie długo siedzieć. Może to egoista? A odwozi Ciebie póżniej do domku jak jesteś u niego?

Gość sdfiougbvbc
Tak. Zawsze po mnie przyjezdza i mnie odwozi. Jest bardzo kulturalny. No cóż, wrócę od niego kilka razy o 21, zobaczymy co bedzie. Ogolnie to oboje pracujemy dlugo. Jak zobaczymy sie 2, 3 razy w tyg po 19 to dla mnie jest krotko. Szczegolnie jesli spotkanie konczy sie o 21 ...

Gość Kubusiowaaaaaaaa
aaaaa to tearz sprawa nabiera innych kolorow skoro widuje sie sporadycznie i to od 19!!! On wychodzi o 21 to wg.mnie cos tutaj jest NIE HALOOO :/

Według mnie też nie. Myślę, że długo nie pobędziecie razem, ale mam nadzieję, że się mylę. Postaw mu się.

Gość indygo455
Mojej koleżanki chłopak też wychodził od niej o 21 co się póżniej okazało jeżdził też do innej..

Gość sdfiougbvbc
Dla mnie też to dziwne. Wydaje się bardzo spokojny i grzeczny ale kto wie... Tylko, że codziennie jest wieczorem na gg i rozmawiamy ze soba. Moze kilka razy to ja bede odwolywala spotkania, wychodzila wczesniej. Zobaczymy czy zateskni.

Gość sdfiougbvbc
Dla mnie tez to dziwne. Wydaje sie taki spokojny i grzeczny ale kto wie..., Moze naprawde kreci z druga? Poza tym codzennie wieczorami jest na gg i rozmawiamy ze soba. Moze powinnam kilka razy odwolac spotkania albo sama wyjsc wczesniej ? Niech troche poteskni.