Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stanowczenie

jak odważyć się, rzucić wszystko

Polecane posty

i wyjechać za granice? Tymbardziej że niebardzo mam do kogo, tylko w ciemno. Czy te organizacje któe załatwiają prace to są rzetelne? A jaka praca dla osoby z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności ?

Gość ART34
Idą ciężkie czasy, lepiej poszukać na miejscu czegoś skromnego, ale pewnego.

jestem na trzecim roku studiów, ale wiem że i tak nie będę miała po tym roboty więc jestem w stanie to rzucić w pizdu. Angielski mój jest na dość marnym poziomie, prędzej niemiecki.

czasy w których się jechało w ciemno i miało od razu prace dawno minęły.

Gość kręta górska ścieżka
masz orzeczenie a nie mozesz znaleźć pracy? dziwne to bo w co drugim ogloszeniu jest ze szukają z orzeczeniem...

Gość das Madxhennnnnnnnnnnnnn
levviatan jebaj się z tego forum bo dajesz takie rady, że pożal się boże. jesteś taki gamoniowaty, że aż ząl cie czytać.

prace mozna znalezc jak sie chce a zycie zagranica jest lepsze wspaniale kocham irlandie:) z pl wiaze mnie tlko Rodzina koniec.

Gość noo proszę cię
Jak to sobie wyobrażasz stać cię na to? Masz dużo kasy na pobyt za granicą? Bo tam trzeba mieć na mieszkanie, podróże i na życie...to wielkie pieniądze...i [pracy może nie być i trzeba stracić i wracać do Polski bez niczego....takie są realia. Pojedziesz za granicę w ciemno i tam staniesz na rogu ulicy i głośno zawołasz..hu hu już jestem to JA ...i wystarczy? I same gołabki wpadną do gąbki? Bo za granicą banknoty rosna samoistnie na drzewach? A obcy język znasz dobrze? Jak to sobie wyobrażasz? Ty, który jestes mało zaradny , tak twierdzę bo w Polsce nie umiesz sobie poradzić i zorganizować pracę i dobre zarobki? A może ty jesteś nie tylko mało zaradny ale i mało pracowity ...dwie lewe ręce i poczucie że jest się stworzonym do wyższych celów ...więc ty sobie rączek nie utrudzisz i byle groszem pogardzisz ....ot...taki królewicz? Albo oczekujesz że praca ci się należy i sama się znajdzie? A może zacznij od ....inicjatywy w swojej glowie...tam poszukaj rozwiązania.....w głowie się rodzi zaradność...a potem tylko realizacja...realne czyny

Gość noo proszę cię
he...odważyć się, rzucić wszystko czyli skok na głęboką wodę bez umiejętności pływania powodzenia