Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilia9897

moj ex jest strasznie dziwny!

Polecane posty

Gość lilia9897

Facet zakonczyl zwiazek po5latach, owszem klucilismy si ei powiedzialam kilka slow za duzo...tydzien milczal, po tygodniu dostalam wiadomosc ze...zostawil cie dla...wiec mu napisalam dzieki wielkie ze sie przyznac nie umial a zwalil to na mnie...odrazu telefony, ze nikogo nie ma itd...pozniej napisal mi sms czesc co tam...zadzwonil...2tygodnie umawialismy sie na spotkanie ktore przekladal az stwierdzil ze musze mu dac czas kiedy bylismy umowieni przestal odbierac itd znow cisza...o co chodzilo temu facetowi po co to zrobil-mogl odejsc i juz a nie dawac nadzieje glupia...

Gość makal
nie odbieraj nie spotykaj sie tak bedzie lepiej dla ciebie

Gość lilia9897
wiem tylko chwilami to bylo silniejesze odemnie dzien przed spotkaniem musialam wiedziec czy sie spotkamy czy nie mam tez zycie nie odbieral itd wiec wyslalam mu pare esek ze sie zwiodlam ze widac byl ktos inny to samo dzien pozniej nie wiem moze to go zniechecilo ze jestem natretna przez te pare dni...ale z drugiej str mysle ze gdyby mnie jescze kochal nie potrzebowalby3tygodni do namyslu po tylu latach:(

Gość makal
no oczywiste :) facet z ktorym ja sie niby spotykam teraz ale raczej jestem przyjaciolka bliska dla niego non stop dzwoni do bylej zawozi na zakupy gotuja razem spotykaja sie pomaga jej na kazde zawolanie niby mowi ze jej nie kocha i nie chce do niej wrocic to pojaka cholere sie z nia kontaktuje? wiesz ze jak bylo zimno zabral ja do siebie? kazal sie spakowac i mieskala u niego prawie 5 dni a niby tylko ja lubi mam tego dosc bo ja cos czuje do niego a on ciagle z ta byla ma kontakt.

Gość lilia9897
To co piszesz jest chore zostaw go...on woli ja...zreszta skoro tak go ciagnei do niej po co ci glowe zawraca? ja juz nie wiem co myslec...:(wiem ze mnei kochal naprawde, jak ze mna gadal przez tel tez to odczulam ale przyszedl weekend i trach? po co byly te3tygodnie zwlekania?

Gość makal
to mowie poczekaj może sam nie wie co ma robic? niby chce ale cos mu nie pozwala? czas czas jest czasem lekartwiem wiem ze powinnam olać tego mojego ''kolege'' ale nie umiem on mi mowi ze jest tylko jego kumplea ale czy az tak bylatal przy niej? ona zadzwoni napisze a ten juz ja wiezie na zakupy pomaga podlaczyc antene itd itd

Gość lilia9897
latow mowic juz mu napisalam ze smieszny jest z ta swoja niepwenosci i slodkimi slowkami eskami ktore mi pisal...co to ku*mialo byc? ze ma zabrac rzeczy bo je wywale i ze naprawde sie popisal bo myslalam ze sie zachowa jak dorosly...i ze lepiej potraktowal swoja byla po roku...a ty sie odetnij nie odzywaj si ea jak zapyta co si estalo poiedz ze traktujesz go jako kogo swiecej niz przyjaciela i jesli on ma takie same uczucia chcialabys z nim byc ale jesli sie zdecyduje chcialabys zeby ograniczyl kontakty z byla do minimum-jesli to jego rzucila t alaska on bedzie sie staral jak piesek bo zostal odrzucony facet tak ma-zdobywca:/ wiec jak da mu szanse wroci do niej przy 1szej okazji...moim zdaniem panna sie nim bawi i robi co chce a on sie w niej dalej kocha i liczy ze da mu wrocic-chyba ze on rzucil to jest kosmicznie dziwniejszy od mojego:)

Gość makal
on ja rzucil on ja zostawil no wlasnie tu jest pies pogrzebany ze to on zakonczyl związek

Gość makal
a ten ja rzucił i w zasadzie 5 miesiac ma z nia kontakt z 5 razy w tygodniu raz pojechal na tydzien za granice i zamiast zadzwonic do mnie po powrocie zadzwonil do niej zaraz po przebudzeniu a wiem to od naszego kolegi wspolnego