Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatam....

ile w ciagu dnia spi miesieczne dziecko??

Polecane posty

Gość takatam....

?

Gość takatam....
mój spi tak: budzi sie 7-8 potem około 11 spi potem 13-14 spacer tez spi po spacerze o 17-spi 20 juz do rana z pobudkami na mleczko tak jest ok? bo czasem zdarza sie ze w dzien ma jedna drzemke tylko a do wieczora nie spi

Gość mjmjmj
u mnie to było ze 3-4 razy w ciągu dnia po pół godziny

Gość takatam....
a kiedy dzieci w nocy zaczynaja przesypiac wiecej niz 3-4 godz? dzieci karmione piersia

dzieci bardzo różnie funkcjonują. Koleżanka miała malucha, który nie spał prawie wcale- przymykał oko na 10 minut i dalej hulał. Moja śpi prawie cały czas- czasem robi sobie święto i na dwie godziny zapomina o spaniu. Naprawdę różnie to bywa

Gość gość
podnosze. mój spi dwa razy po dwie godziny ale tylko na rekach albo jak jest bujany. sam z siebie nie zasnie :(

Gość gość
Moj tez malo spal.zasypial na troche i sie budzil,mogl nie spac 2h,zdrzemnal sie i znow. Na poczatku spal duzo na spacerze,albo na balkonie,albo przy piersi. W pierwszym miesiacu wstawal o jakiejs 7,czuwal do 9,troche pospal,potem znow czuwal i mial problem z zasnieciem,wiec jak maz wracal z pracy to szlismy na spacer,wtedy synek spal,wracalismy jak sie budzil,poczuwal,byl kapany i spal do rana jedzac przez sen. A karmilam w nocy co ok 3h a im blizej rana to co 2 albo i co godzine,ale to bo takie ciumkanie i spanie,wiec bralam go do siebie. Jak byl ciut starszy i chcialam by dluzej pospal to albo bralam go w.chuste,ale czasami jej nie akceptowal,a czasami bralam rogala do spania,takigo duzego,kladlam malego przy piersi i sobie siedzialam np.na necie a on ssal i spal. Jak mocno zasypia to go odkladalam na bok otulonego tym rogalem i czasami przesypial dlugo.