Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdeczka

czy wasz chlopak u was nocuje??:)

Polecane posty

hmmm Ja przed mężem miałam jednego chłopaka-byłam z nim 3 lata i tak ..spałam z nim...myślę że ze mnie zło nieczyste :D I co?? Moja córka jak przyprowadzi mi chłopaka do domu to pozwole im spac razem-jeśli będzie pełnoletnia-oczywiście zakladam taką mozliwos że majac lat 17 też jej nie upilnuje ale postaram sie o to zadbać aby poczekała do pełnoletnosci a nawet może i dłuzej-nigdy nie ma 100% penosci ze nie bedzie ciąży wiec wolalabym aby była pełnoletnia. I co jak mi pierwszego chłopaka przyprowadzi to mam zabronić nocowac a ona bedzie czekała az wyjde z domu żeby pogrzeszyc?? Sorry ale wole żeby legalnie to się odbywało:)

hmmm wolę też pozwolic niż by mi miało dziecko sie wyprowadzać od osiągnięcia pełnoletności-bo mama nie pozwala to ide do chłopaka. Oczywiście bede rozmawiać-jak sama o tym myslę to wolałabym aby miała jednego partnera który potem okazałby się jej mężem....sama o tym marzyłam bo mi się wydaje że tak powinno być to moje zdanie- ale się nie udało-ten co myślałam że nim zostanie okazał się świnią...naszczęscie potem poznałam swojego męża :)

Gość aGaftt
az dziw bierze , ze takie osoby jak jagoda369 w ogóle istnieją ... Całe szczescie , ze nie mam takiej matki .!!! Dziewczyna, która ma w zyciu jedego chlopaka i on u niej spi jest puszczalska?!! Nosz kur.! alez tu sie mozna ciekawych rzeczy dowiedziec. :D Ty tez jestes puszczalska , bo spisz ze swoim męzem :0 ( ide twoim tokiem rozumowania) Przeciez to sie nie godzi ! to nie przystaje szanujacej kobiecie zeby spała (podkreslam : spała , nie uprawiała seks) z jakimkolwiek facetem !!!? Swoja droga dziwne, ze dla Ciebie spanie razem = seks... hm ..czyzby doswiadczenie? :D Autorka tematu ma 100 % racji :) To jak w takim razie nazwiesz panie stojące przy trasie szybkiego ruchu :D

Gość aGaftt
skoro zwykla dziewwczyna jest dla ciebie puszczalska :D

Gość mój chłopak
u mnie mieszka a nie tylko nocuje :D wynajmowałam mieszkanie sama, teraz razem jest nam i łatwiej i weselej

Już czuje jak mnie ogień z piekła pali w tyłek...uuucchh jak gorąco..bo spię ze swoim mężem a wcześniej miałam jednego chłopaka..... z tym też mężem spałam i dziś i dodatkowo kochaliśmy się 2 razy..i do datkowo oralne pieszczoty-to juz wogóle diabeł mnie nawiedził;)

Mój poprzedni chłopak nocował u mnie na początku tylko w weekendy, potem już zostawał codziennie i generalnie pomieszkiwał u mnie. Dodam, że mieszkam z rodzicami, mamy duży dom więc nikt nikomu nie wchodzi w drogę. Mój młodszy brat ma 17 lat, jego dziewczyna 18 i też od czasu do czasu może zostać u nas na noc. A mój obecny partner mieszka ode mnie 1500km więc jak już zostaje na noc to przynajmniej na tydzień ;p Ja mam bardzo tolerancyjnych rodziców, często pozwalali aby nocowali u nas nie tylko partnerzy, ale też znajomi. Kiedy mój starszy brat mieszkał jeszcze z nami jego dziewczyna też często u nas nocowała. Nie ma w tym na pewno nic niemoralnego czy braku szacunku do kobiety. Jak się ludzie kochają to i śpią razem :)

o wiedze temat sie bardzo rozwina pod moja nie obecnosc:) i fajnie...;] bo okazalo sie ze wiele osob nie widzi nic zlego w spaniu razem PRZED slubem:) i macie racje, ja uwazam tak samo...:) goraco pozdrawiam, i zycze milego dnia:* pa;*

Gość meble-venus
Producent mebli ! - Najwyższa jakość za najniższą cenę - Sprawdz ! www.venus-meble.eu Produkujemy : * Meble tapicerowane ( kpl.wypoczynkowe, kanapy , narożniki i wiele innych ) * Bajkowe kanapy dziecięce - Słonik , Mickey Mouse, Kubuś Puchatek , Hello Kitty oraz inne... * Krzesła * Stoły * Hokery oraz wiele innych....... Długoletnie doświadczenie pomaga nam zaoferować Państwu najwyższej jakości mebli za najniższą cenę..... - Sprawdz nasze opinie na allegro - możliwa płatność przy odbiorze bez żadnych dodatkowych kosztów !!! www.venus-meble.eu