Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firstlastlove

Czy pierwsza milosc

Polecane posty

Gość firstlastlove

Jak myślicie ,czy pierwsza miłość może być zarazem tą jedyna i do konca życia? Może przydarzyło sie tak wam albo waszym znajomym?

Gość coś w tym jest
tak, ja czuje coś dalej do pierwszej dziewczyny. nie wiem czy jest to tylko sentyment, ale jestem przekonany że mógłbym być z nią szczęśliwy

Gość akakakakakkakaka
Jak dla mnie może:P

Moja pierwsza miłosć - raczej platoniczna , tzn spotykalismy się .. Ale byśliśmy za młodzi, ja 14 lat on 16 ... Druga miłość- JA małolata zakochana po uszy, on mnie tylko wykorzystał... Moja trzecia miłość - Najpiekniejsza, jestesmy razem poltora roku, a ja z kazdym dniem kocham go coraz mocniej a on mnie :) Oczywiscie były jakie smilostki i flirty poomiedzy... Do swoich bylych nie czuje nic:) Nawet o nich nie mysle;P

mojej kumpeli...poznali sie chyba w 7 klasie podstawowki,poczekal na nia jak wyjechala na studia i nadal sa razem.

Gość firstlastlove
nie no tak pytam , bo mam 20 lat i wlasnie przezywam pierwsza milosc... i zastanawiam sie czy to ma szanse przerodzic sie w coś stałego , czy mój obecny wybranek jest moim przyszlym mężem....

Gość Muti60
A ja chyba powoli tracę nadzieje na prawdziwą czystą miłość odkąd ostatnio opuściła mnie ta która była dla mnie niebem i całym światem i przeżyłem z nią 2 lata i miesiąc to wiara mi w jakiekolwiek zakochanie nie dopomaga choć niedługo 30 mi stuknie to bym tak bardzo chciał bym móc z kimś dzielić to swoje samotne życie może i dlatego że jestem taki zbyt uczuciowy oraz za dobry i nikt tego niedostrzega już.Już niewiem co mam myśleć i szukam tu na''Kafaterij'' jakiegoś ukojenia i pocieszenia dla skrzywdzonej duszy:(

Gość firstlastlove
podnosze topic