Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rlm31p[r13;m

czemu moja mamajest tak strasznie nieszczesliwa??

Polecane posty

Gość rlm31p[r13;m

nic jej nie cieszy siedzi w pracy i przychodzi do domu i cale dnie gapi sie w tv nie chce jej sie wychodzic nie ma kolezanek bo nie chce miec namawiam ją na rozne wycieczki nigdy sie nie zgadza ma zaledwie 45 lat a zachoruje sie jak 80 latka a jest zdrowa myslalam ze to depresja-proponuje psychologa ona mowi ze zebym sama sobie poszla:o przykro mi na nia patrzec

Gość sowa70
Bo to pewnie jest właśnie depresja.

Gość rlm31p[r13;m
nie wiem jak jej pomoc ona kategorycznie nie chce pomocy woli sobie ogladac swoja telewizje i palic papierosy:o w sumie od paru lat jest taka tylko ze ja niedawno zrozumialam ze to nie jest normalne zycie

Gość rlm31p[r13;m
up

Gość dfgrefgergrtgt
pewnie ma ciężką pracę i żadnych perspektyw na lepszą. Stąd to poczucie beznadziei.

Gość trreytuyi
chlopa jej trzeba :(

Gość dfgrefgergrtgt
a co na to ojciec?

Gość rlm31p[r13;m
z ojcem brala rozwod okolo 15 lat temu od tego czasu nie chce zadnego faceta-ojciec dal jej niezle popalic oj bardzo ale to juz przeszlosc wiele jest samotnych kobiet ale ona nie potrafi w niczym radosci odnaleźć

Gość rlm31p[r13;m
prace ma fizyczna ale chyba ją lubi nie narzeka

Gość 12345u473490
moja to samo miala wiecznie tv kawa szlug sonczylo sie to udarem z treapanacja, niedowladem polowiczym lewostronnym. na nic namowy na rower plaze basen wycieczki praca szlug tv spać u mnie juz za pozno niestey na działania:(

Gość rlm31p[r13;m
ona ma fizyczny ruch w pracy wiec sprawna jest zdrowie ma niezle sama juz nie wiem co zrobic i jak jej pomoc

Gość rlm31p[r13;m
wiadomo ze kazdy potrzebuje jakis wakacji ona urlopy spedza przed tv kiedys moze nie bylo kasy na jakies wyjazdy czy cos ale teraz ja pracuje i mozemy sobie pozwolic na wiecej ale ona kategorycznie nie i koniec

Gość rlm31p[r13;m
up

Gość szukaj pomocy
idz do lekarza rodzinnego , porozmawiaj , namów mame na wizytę , ona na bank ma depresję , ale musi chciec sie leczyc , dobrze,że ma takie dobre dziecko, szkoda mi Ciebie , bo pewnie jestes jeszcze młoda, powiedz o tym rodzinie , dziadkom , szukajcie pomocy, depresja to straszna choroba - choroba duszy.,:)

Gość szukaj pomocy
niech ktos was odwiedza, te osoby bronia sie , gdyby nie musiała wstac do pracy to pewnie w ogóle nie wychodziłaby z łóżka , obseruj ją i szukaj pomocy, porozmawiaj koniecznie z lekarzem

Gość 12345u473490
u mnie tez tak bylo sprawna fizycznie latala do pracy w szkole wiecznie jakies dekoracje latanie skskanie po krzesłach itd pozniej wlasnie spadek entuzjazmu i ciach widocznie zator byk juz wczesniej i dawal takie objawy

Gość rlm31p[r13;m
tylee ze ona wcale nie chce pomocy:o podkladam jej jakies czasopisma o depresji, spadku nastroju itp ale ona tylko zebym dala jej spokoj i wyszla nie takie ze mnie dziecko mam 24 lata

Gość rlm31p[r13;m
tak sie zastanawiam co bedzie jak kiedys sie wyprowadze a ona zostanie sama:o bo wiadomo maz itp

Gość kijciwoko
A może jej tak dobrze? Może lubi taki tryb życia?

Gość rlm31p[r13;m
moze lubi ale widze ze nie jest szczesliwa rzadko sie usmiecha, praktycznie nie chce jej sie nic to mloda kobieta jeszcze 45 lat

Gość rlm31p[r13;m
up