bieda w anglii 0 Napisano Marzec 7, 2012 zazdroszczę tym co mieszkają w anglii. Bo ja nie mam nic i dla tego zakładam takie tematy jak bieda w anglii. Swoje flustracje i niepowodzenia z brakiem szkoły wyładowuje na forum:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OLGA__YYY Napisano Marzec 7, 2012 Juz o tym wiedzielismy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bieda w anglii 0 Napisano Marzec 7, 2012 Swoje żale wylewam na forum bo mieszkam z rodzicami i nie mam nikogo. Wszyscy moi znajomi wyjechali a ja mieszkam na wsi i mam żal, że nikt mnie nie zabrał na zachód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gimnazjalna dajka Napisano Marzec 7, 2012 podszyw prawdziwy bieda w anglii by tak nie mówil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdesperowana domowa źona Napisano Marzec 7, 2012 styczniowy przyjaciel nie podszywaj sie chamie pod biede w anglii prawdziwa bieda w anglii jest jedna i prawdziwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Marzec 8, 2012 powiedziala zdesperowana domowa zona... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styczniowy przyjaciel 0 Napisano Marzec 8, 2012 Chamem i jestem ale z jednym zgodzę się. "bieda w anglii" faktycznie jest tylko jedna lub jeden. Ponieważ trzeba być biednym intelektualnie aby pisać Anglia z małej listery! pozdrawiam;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach