Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POPMPMJHHH

JAK WEDŁUG WAS WYGLĄDA TANDETNIE UBRANA KOBIETA?

Polecane posty

Gość POPMPMJHHH

OPISZCIE

Gość Kubusiowaaaaaaaa
hahaha BIALE KOZAKI bleeeee:P Panterka jest w modzie:D Nie cierpie kobiet ubranych w ciuchy tzw."worki":/ Nie raz widac np.w gazetach badz portalach plotkarskich jak jakas celebrytka ubrana jest w markowe ciuchy a wygklada gorzej niz klloszarka :P

Gość szurra
ciuchy japan style, albo z bazaru , chińskie kurteczki , solarium to robia już tylko i wyłacznie prymitywy bez wykształcenia ostry makijaż oczu jakims chińskim govvnem włosy farbowane na blond z odrostami

panterka może i ejst w modzie, ale dla mnie wygląda jak tandeta. I wkurwia mnie jeszcze, jak jets jakas moda na coś, to większość popierdala prawie identycznie poubierane.

dla mnie najwieksza tandeta sa te lateksowe lieginsy, do teg opanterka, i kozaki z akolano albo biale i jakies fotetko... i tiosy boze....zal

Gość ojjojooo
Taka co pomylila pory dnia i ubiera się od rana jak na dyskotekę. Błyszczące leginsy, duzy dekolt, za niskie biodrówki itp. A jak widze zbyt silną opaleniznę, długie błyszczące tipsy i za mocny makijaż to choćby miała D&G na sobie to i tak wygląda wegług mnie tandetnie

Gość szurra
tandetnie wygląda ślepa pogoń za modą i ubieranie się w coś co jest masowo sprzedawane w galeriach albo jeszcze kupuja zamienniki tańsze chińskie z bazaru widziałam dziewczyny w tych nie wiem jak to sie nazywa...... alladynki chyba :O , jedna taka nogi chude i taki worek w kroku, zakładki na biodrach a reszta obcisłe wyglądało to koszmarnie na niej , oszpecenie niesamowite to pasuje do jakiegos lajtowego stroju skejtowego , żeby tworzyło komplet jako całość i np do tańca a nie chodzenia takiego :O

Gość Kubusiowaaaaaaaa
spodnie alladynki mi sie podobaja i mam 2 pary:D potrafie dobrac do nich odpowiednia gore:) Aaa i dla mnie tandetnie wyglada dziewczyna,ktora ma na sobie legginsy i widac jej caly tylek....bleeee Mam znajoma,ktora ma ponad 40 lat a ubiera sie jak nastolatka.....okropnie to wyglada:/

Gość Kubusiowaaaaaaaa
hahaha JOLA powinna miec na imie TANDETA :P:P:P

Ubrana w najtańsze ciuchy z bazarku od chińczyków w bo lepiej kupić tanio a dużo. A potem taka dziewczynka chodzi w spranych i powyciąganych bluzeczkach bo lepiej mieć dużo i tanio niż mniej i lepszej jakości. A kwintesencja kiczu i tandety tutaj http://allechala.pinger.pl/ Uwielbiam ten blog.

dramat: solarka panterka od stóp do głów biodrówki i wystające majty typu stringi biały kozak krotka kiecka odsłaniająca grube cellulitowe uda ślepe podążanie za modą, niedobieranie stroju do typu sylwetki sztuczne pazury pomalowane w jakieś wzorki odsłonięty brzuch, małe cycki na siłę wyciskane wypchanymi wkładkami stanikami duże cycki wylewające się z bluzki grube laski wciskające sie w obcisłe ciuchy

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Hmmm..jesli chodzi o kupowanie ciuchow na bazarze to nie wszystkie pachna tandeta....pamietam jak kiedys bylam w sklepie i widzialam taka sama bluzke,ktora wczesniej chcialam kupic na bazarku za nizsza cene:P

Gość Zgadzam się z tym , że
na bazarze , nie znaczy źle wyglądać . Te laski na waszych zdjęciach nie mają sobie nic z tego co można spotkać na bazarze

wszystko co powyżej tak, ale dla mnie oprocz ubioru straszne są - jak juz ktoś wspomniał tipsy- ale też doklejane rzesy o dlugości 3 cm ktore kończą się gdzieś w połowie czoła :D

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Ja raz w zyciu mialam tipsy ale byly krotkie i wygladaly jak moje naturalne paznokcie:D Ogolnie to nie polecam tipsow bo niszcza plytke paznokcia

Gość Melanie Munch
a pomyslałyście, że są ludzie, ktorych stać tylko na rzeczy z bazaru? naprawdę nie rozumiem was czasem.

Gość Melanie Munch
i ciekawe czy każda z was ubiera sie tak gustownie i elegancko aby oceniac innych :o

oj tak jesli to nie halloween to rzęsom do polowy czoła mówimy nie

Gość można wyglądać normalnie
przeciętnie nie "ekstrawagancko tandetnie" ubierając się na bazarze.

O matko bosko, patrzysz i nie grzmisz, gdzie ona robiła te foty? Pod jakąś przychodnią?

bazar mi nie przeszkadza, ja często łażę po grzebakach, nie interesuje mnie ktoś, skąd bierze ciuchy tylko jak wygląda

Gość Kubusiowaaaaaaaa
A co myslicie o ludziach kupujacych ciuchy w szkateksach?Ja czesto zagladam do jednego ,mojego ulubionego.Mozna tam fajnie sie ubrac i za male pieniadze:DCzasami mozna trafoc na cos firmowego:D

Gość gęsiareczka
Spodnie biodrówki, krótka bluzeczka i wylewający sie wałek tłuszczu na bioderkach. Do tego wieczorowy makijaż

szmateksy, grzebaki, lumpeksy jestem za...wygrzebuje tam naprawdę niezłe perełki, sa te bardzo tanie gdzie raczej nie ma nic dla mnie i te średnie oraz droższe, tak samo sklepy z końcówkami kolekcji, tanie oryginalne, zametkowane ciuszki, coś pięknego

Gość szurra
chodzi o tandete chińską z bazaru którą przywoża tiry we workach a później dziewczyny zkładają to jak odświętny strój to jest badziew za względu na tkaninę , jakośc, człowiek sie poci a to często potu nie wchłania , dno można za ta sama cenę kupić cos lepszego w markowym sklepie z wyprzedaży , bardziej się opłaca , i własnie chodzi o to że jak ktoś nie ma forsy to nie stać go na kupowanie szajsu lepiej sobie kupić np troche droższe firmowe, może bez kiczowatych ozdóbek typu cekiny, klamry, guziory ale dobre jakościowe i taki ciuch starcza na zawsze ja np mam bluzeczki i tshirty wranglera oryginalne i jeszcze moja siostra chodziła w nich 8 lat temu, ja teraz noszę i nic się nie zmieniły po praniach , zero zniszczenia, prane na krótko w 40 stopniach , są zawsze świeże i niezniszczalne i NIE ZMIENIAJĄ KOLORU, żółta jest żółta tak jak 8 lat temu, niebieska, biała jest śnieżono biała itd i przeżyły już dziesiatki govvien bluzeczkowych moich kolezanek więc nie wmawiajcie mi że ktoś nie ma kasy i kupuje tanie na bazarze bo przez to traci pieniądze w szmateksie można znaleźć również markowe ciuchy i na pewno lepsze niż na bazarze więc nie potępiam