Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona34535

dziwne zachowanie koleżanki mojego chłopaka - o co jej chodzi?

Polecane posty

Gość zaniepokojona34535

z moim chłopakiem jesteśmy razem od ponad tygodnia. Ma on bliską koleżankę od której niedawno (zanim byliśmy razem) dostał kosza. Wiem, ze widują się codziennie i to ona w dużej mierze o te spotkania zabiega. Ona chce aby on do niej przyjeżdżał. Oczywiście rozmawiałam o tym z moim chłopakiem. Napisałam także do niej czy ona ze swojej strony mogłaby ograniczyć z nim kontakty to odpisała, że nie bo Mateusz jest osobą którą ona ceni i szanuje i nie zrobi tego oraz zapewniła mnie że ich relacje są czysto koleżeńskie i takie pozostaną. On z nią o tym rozmawiał, to mi później powiedział, że ona wręcz sugerowała, żeby Mateusz się zastanowił czy ja jestem odpowiednią dziewczyną dla niego. Nie wiem tak naprawdę o co jej chodzi. Z jednej strony dała mu wcześniej kosza i zapewnia, ze łączą ich relacje czysto koleżeńskie a z drugiej strony chce jak najczęściej z nim przebywać sugeruje mu aby się zastanowił nad naszym związkiem. Do tego laska nie jest jakąś gówniarą bo ma 25 lat. Nie rozumiem jej zachowania.

Gość zaniepokojona34535
zeslizguje mi sie napletek-co robic?jak mam sobie zwalic gruszke?

Bada teren :D Patrzy na ile Twój chłopak potrafi się ugiąć do jej woli, a na ile do Twojej. Jeśli ona poczuje, że ma na niego większy wpływ niż Ty... Cóż, resztę możesz dopisać sobie sama. :P

Gość gegegeh1
syndrom psa ogrodniki-sam nie chce a drugiemu tez nie da