Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wigoraa

Dziewczyny gdzie wywołujecie fotki z aparatów cyfrowych??? chodzi o internet

Polecane posty

Kurcze zobaczyłam że mam w komputerze tych fotek przeszło 1000 (!) a odbitych zdjęć dziecka chyba tylko 5szt.! aż wstyd. Muszę zabrać się za wywoływanie tych fot od dnia narodzin mojego dziecka, a uzbierało się tego przez 2 lata cała maaaaasa! Poza tym ja fotki w komputerze oglądam raz na ruski rok, a wiem jaką frajde sprawia oglądanie zdjęć w albumie. Wcześniej mieliśmy aparat na kliszę i zawsze z wypiekami na twarzy odbierałam zdjęcia, wkładałam do albumu i mieliśmy z mężem frajde oglądając je na kolanie ;) Muszę zacząć powoli odbijać zdjęcia cyfrowe, bo z rok będę teraz to wywoływać. Dziewczyny polećcie jakąś firmę w internecie, która fachowo i niedrogo robi odbitki. Dzięki :)

Gość kabareton
tez sie chetnie dowiem

Gość ta ktora boi sie nieba
Ja wywołuje w media markt i jestem bardzo zadowolona :) Wcześniej robiłam w innych firmach ale jakosc miala wieeeeele do zyczenia.

Gość 1239965412584124512
http://www.empikfoto.pl/ tutaj możesz sobie zamówić i albo odbierasz w Empiku albo wysyłają do domu :)

Gość Peezda
Nigdzie nie wywołuję. Wystarczy drukarka z opcją wydruku foto np. Canon lub Epson. Koszt ok. 300-350 zł. Do tego system CISS czyli drukarka pobiera atrament z zewnętrznych zasobników. Wychodzi 10 raz taniej niż kupowanie nowych kartridży z tuszem. I to już przy zakupie bardzo dobrego tuszu. Opcja trochę tańsza to napełnialne kartridże. Po prostu strzykawką dolewasz atramentu. Papiery foto są np. na Allego. Możesz drukować zdjęcia nawet formatu A4. Jakość lepsza niż z fotolabu.

Peezda - może i wychodzi taniej, ale mi szkoda czasu na obróbkę takiej ilości zdjęć. Umiem regenerować tusze, wiele razy regenerowała i często tez w pracy obrabiam zdjęcia na papierze fotograf. A4 i wiem ile czasu to pochłania. Wolę zlecieć to specjalizującej się w tym firmie, a ja w tym czasie wolę zająć się synkiem czy poczytać książkę ;) ale dzięki za radę, moze kiedyś pomyślę nad tym, jak się najpierw obrobię z tym 1000 z kompa :)

Gość ricoree
ja już wywołuje, po tym jak wraz z dyskiem stracilam najcenniejesze zdjęcia, z wakacji,różnych okazji ... zawsze wywoluje w Fotojockerze przez internet. Prawie zawsze są super promocje, zdjęcia bardzo ładne do odebrania osobiście w wybranym sklepie lub poprzez pocztę. Dzieki temu mam juz setki zdjęć i pewność że dzieciństwo mojego dziecka zachowa się nie tylko w pamięci ;) http://www.odbitki.fotojoker.pl/

Gość mamama27
ja od zawsze wywołuje na allegro - 500zdjęć jakieś 100zł z wysyłką - zawsze super i tanio

mamama27 - a możesz podać nick/nazwe tego Pana z allegro od odbitek? byłabym wdzięczna :) wtedy porównam sobie ceny wszystkim i komentarze wszystkich poleconych przez was firm :) swoją drogą też kiedyś padł nam dysk na kompie i zbladłam, na szczęście mój mąż przezorny i zdążył wcześniej zrobić kopie zapasową dysku ufff bo chyba bym się zapłakała za tymi fotami. Trzeba na bieżąco to wywoływać a nie czekać jak ja kilka lat, a teraz jak mi się zebrało do wywołania, to tych folderów mam tyle że nie wiem od czego zacząć. Chociaż tyle dobrze, że sobie segregowałam foldery wg dat, wycieczek, wakacji, imprez etc.